Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telefonai su 8 branduolių procesoriais Kinijoje kainuoja vos 380 Lt

Išmaniųjų telefonų rinkoje konkuruojama ne tik dėl brangių, tačiau ir dėl pigiausių modelių. Telefonus su 8 branduolių procesoriais buvo galima tikėtis išvysti tarp brangiausiųjų, o jie Kinijoje tapo puikiu konkurenciniu įrankiu ir nebrangių modelių segmente.
Moteris naudojasi telefonu
Moteris naudojasi telefonu / „Omnitel“ nuotr.

Kinų kompanija „Coolpad“ išleido išmanųjį telefoną „Coolpad Great God F1“, kuris kainuoja vos 888 juanius – maždaug 380 litų. Jame įdiegtas 8 branduolių mobilus procesorius „MediaTek MT6592“, kuris veikia 1,7 GHz taktiniu dažniu, praneša „DigiTimes“.

Šiame išmaniajame telefone įdiegtas 5“ įstrižainės HD 720p (1280 x 720) raiškos ekranas, o nugarinėje dalyje – 13 megapikselių raiškos kamera.

Gana agresyvi kompanijos „Coolpad“ kainodara, ekspertų teigimu, turėtų priversti kitus Kinijos gamintojus mažinti kainas. Gerai žinoma „Xiaomi“ jau šių metų II ketvirtyje planuoja išleisti 8 branduolių procesorių turėsiantį telefoną, kuris kainuos dar mažiau – 799 juanius – apie 330 litų.

Kiti Kinijos gamintojai, tokie kaip ZTE, „Huawei“, „Lenovo“ ir „TCL“ taip pat turi išmaniųjų telefonų su 8 branduolių SoC mikroschemomis, jų kaina kiek didesnė 1699 – 1999 juaniai (715 – 840 Lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius