-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 televizija – jau ir išmaniuosiuose telefonuose

TV3 – pirmoji televizija Lietuvoje, turinti savo aplikaciją – nemokamą programėlę, specialiai sukurtą visiems TV3 gerbėjams, besinaudojantiems išmaniaisiais telefonais. TV3 programėlę jau gali išbandyti „Android“ operacinių sistemų vartotojai, o netrukus ja naudotis galės ir „Apple“ produkcijos vartotojai.
TV3 programėlė išmaniesiems telefonams
TV3 programėlė išmaniesiems telefonams / TV3 nuotr.

TV3 programėlė kiekvienam suteiks galimybę bet kuriuo paros metu bet kur, kur tik veikia interneto ryšys, gauti svarbiausią kasdien atnaujinamą informaciją – aktualiausias naujienas ir televizijos programą, rašoma pranešime spaudai. Nenorite praleisti įdomiausios laidos, mėgstamiausio serialo, šou ar svarbiausių rungtynių? TV3 programėlė likus kelioms minutėms iki transliacijos Jums primins.

Vos keliais prisilietimais prie išmaniojo telefono galėsite ne tik atiduoti savo balsą už mėgstamiausią projekto „Šok su manimi“ porą, bet ir laimėti pakvietimą į tiesioginę šou transliaciją.

TV3 programėlėje – ir populiariausio, žiūrovų mylimiausio televizijos orų pranešėjo Naglio Šulijos pateikiami specialūs kiekvienos savaitės horoskopai pagal zodiako ženklus. Taip pat – tiesioginis prisijungimas prie TV3 gerbėjų grupės socialiniame tinkle „Facebook“.

Kiekvieną dieną TV3 programėlės naudotojai galės išsakyti savo nuomonę atsakydami į aktualų dienos klausimą, o aplikacijos kūrėjai žada, jog ateityje vartotojų galimybės naudotis šia nemokama ir itin patogia interaktyvia paslauga dar didės.

Programėlę „Mano TV3“ jau galima rasti internete ir nemokamai atsisiųsti iš „Android market“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius