Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Twitter“ pristatys nuotraukų dalinimosi tarnybą

Socialinis tinklas „Twitter“ artimiausiu metu žada pristatyti nuotraukų dalinimosi tarnybą.
„Twitter“
„Twitter“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iki šiol „Twitter“ vartotojai norėdami papildyti 140-ies simbolių žinutes nuotraukomis turėjo naudoti „trečiųjų šalių“ tarnybas ir kelti papildomas nuorodas. Tačiau socialinio tinklo generalinis direktorius Dickas Costolo trečiadienį paskelbė, jog per artimiausias kelias savaites „Twitter“ bus galima dalintis ir nuotraukomis, rašo CNN.

Vartotojai galės įkelti nuotraukas per „Twitter“ tinklalapį, o vėliau bus išleistos specialios programėlės išmaniesiems telefonams ir kompiuteriams. Taip pat kompanija derasi su telekomunikacijų bendrovėmis dėl galimybės vartotojams įkelti nuotraukas siunčiant MMS žinutes.

Nuotraukų tarnybą „Twitter“ pristato bendradarbiaudamas su svetaine „Photobucket“, kurios vartotojai jau yra įkėlę per 8 mlrd. nuotraukų ir vaizdo įrašų. „Twitter“ bus galima įkelti tik nuotraukas.

Taip pat bus atnaujinta socialinio tinklo paieškos funkcija, taigi vartotojai galės ieškoti ne tik tekstinių žinučių, bet ir populiarių nuotraukų ar vaizdo įrašų tokiose svetainėse kaip „YouTube“ bei „Vimeo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius