Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos programišiai skelbia karą Rusijai: nulaužta „Piervyj kanal“ svetainė

„InformNapalm“ praneša, kad Ukrainos hakeriams pavyko nulaužti propagandinio Rusijos TV kanalo „Piervyj kanal“ interneto svetainę. Tai padarė kiberaliancas „FalconsFlame“, „Trinity“ ir „Рух8“.
Nulaužta „Pirmojo kanalo“ svetainė
Nulaužta „Pirmojo kanalo“ svetainė

Įsilaužėlių teigimu, svetainės darbas buvo sutrikdytas siekiant priversti Rusiją pasitraukti iš okupuoto Donbaso ir laikytis Minsko susitarimų.

Šios grupuotės internetinės atakos nukreiptos išskirtinai į Rusijos propagandinės mašinos grandis, dangstančias ar slepiančias Rusijos karinius nusikaltimus Ukrainoje.

Kibernetinį puolimą prieš Rusiją Ukrainos įsilaužėliai pradėjo gegužės 25 d., jis tęsis iki tos dienos, kai Ukrainos žemę paliks paskutinis Rusijos kareivis.

Įsilaužėliai „Piervyj kanal“ svetainėje paviešino visų kanalo darbuotojų anketinius duomenis, taip pat pateko į jų pašto dėžutes.

„InformNapalm“ taip pat viešina šio Rusijos kanalo propagandininkų blogus darbus ir turtus: pagalbą teroristams, poilsio keliones Europoje ir pinigus ofšorinėse kompanijose.

VIDEO: Украинские хакеры взломали сайт Первого канала

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius