-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaidimas „Disney Infinity“ – vieta, kur susiduria visatos

Nors mes pasakojame apie kompiuterinį žaidimą, šiuo atveju norisi kalbėti kosminiais terminais, nes tai – kuo tikriausias visatų susidūrimas!
Žaidimas „Disney Infinity“
Žaidimas „Disney Infinity“ / Disney.co.uk iliustr.

Visų pirma, tai žaidimas ir terpė, kurioje susiduria bei draugiškai išvien gyvuoja galybė „Disney“ pasaulių. Dviratį apžergęs kapitonas Džekas Sparou lenktyniauja su Žaibu Makvynu, sukdami ratus apie „disnėjišką“ fėjų pilį!

Tačiau tai dar ne viskas. „Disney Infinity“ yra kolekcinių figūrų žaidimas, tad čia susiduria realus ir virtualus žaismas. Vaikai gali leisti laiką su savo mylimais herojais ir be kompiuterio, o apie tai, pripažinkime, pasvajoja ne vienas modernus tėvelis.

Galiausiai šiame žaidime susiduria kūrėjo ir žaidėjo (arba vaiko ir tėvo) visatos. Tai – žaidimas, padėsiantis sujungti dviejų skirtingų kartų aistras ir leidžiantis pasinerti į nuotykių pasaulį taip, kaip mums atrodo priimtina. Žaiskite, kurkite ir fantazuokite kartu su vaikais!

Šioje vaizdo apžvalgoje „Žaismo DNR“ laidos autoriai aptaria „Disney Infinity“ suteikiamas galimybes ir siūlomus nuotykius, o taip pat pademonstruoja naujų lygių kūrimo įrankius.

Beje... Ši demonstracija parengta išskirtinai 15min.lt skaitytojams – žiūrėkite apžvalgą ir sužinosite kodėl (atidumo prireiks ties 9.42 min)!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius