Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Zoombook“ išrinktas tarp išradingiausių Lietuvos „startupų“

Antradienį Vilniuje įteikti „BZN Start-Up Awards“ apdovanojimai. Kategorijoje „Nuo 40 metų“ išradingiausiu Lietuvoje sukurtu „startupu“ išrinktas fotoknygų gamintojas „Zoombook“.
Dalis „Zoombook“ komandos
Dalis „Zoombook“ komandos / BFL/Butauto Barausko nuotr.

„Džiaugiuosi suburtu puikiu ir jaunu kolektyvu, siekiančiu įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Šis apdovanojimas yra dar viena paskata judėti į priekį“, – sako Artūras Karosas, „Zoombook“ įkūrėjas.

Praėjusiais metais veiklą pradėjusi nemokama internete veikianti fotoknygų maketavimo sistema „Zoombook“ šiemet rinkai pristatė mobiliąją aplikaciją, leidžiančią fotoknygą susikurti savo mobiliajame telefone arba planšetėje.

Šiuo metu aplikacija nemokamai prieinama visiems „iPhone“ ir „iPad“ įrenginiams, o grietu metu fotoknygas savo įrenginiuose susikurti galės ir „Android“ operacinės sistemos naudotojai visame pasaulyje. Su aplikacija fotoknygą galima susikurti iš 24 nuotraukų, dizainą pasirinkti iš siūlomų nuotraukų išdėstymo variantų, pritaikyti spalvinius filtrus, rašyti tekstą bei pasirinkti patinkančią puslapio fono spalvą

Konkursą rengęs verslo žurnalas „bzn start“ skaičiuoja, kad apdovanojimams nominuoti Lietuvoje sukurti „startupai“ pritraukė daugiau nei 64 mln. litų investicijų. Daugiausia „startupų“ sukurta Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje. 85% „startupų“ įkūrėjų yra vyrai, 15% – moterys. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius