Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 14

Konkursas „Mano superšuo“ (pirmas etapas): Daisy

Gyvūnų gerovės tarnybos „Pifas“ ir naujienų portalo 15min.lt konkurse „Mano superšuo“ renkame labiausiai pasižymėjusį keturkojį draugą.
Daisy
Daisy / 15min.lt skaitytojos Monikos nuotr.

Iš viso konkurse dalyvauja aštuoni šunys iš įvairių Lietuvos vietovių, kurių šeimininkai atsiuntė savo istorijas. Konkurso dalyviai burtų keliu buvo suskirstyti į keturias poras. Kiekvienos šios poros nugalėtojas pateks į kitą etapą ir toliau rungsis dėl prizų.

Geriausią istoriją apie įsimintiniausią šuns poelgį balsuodami renka patys 15min.lt skaitytojai. Nugalėtojui atiteks du konkurso partnerio „Husse“ aukščiausios kokybės natūralaus šunų maisto maišai ir įvairūs skanėstai. Antros ir trečios vietos laimėtojams bus įteikta po vieną „Husse“ maisto maišą ir skanėstų. Geriausiai įvertintų istorijų herojai taip pat sulauks specialių „Pifo“ prizų.

Taigi pradedame pirmąjį konkurso „Mano superšuo“ etapą. Dėl patekimo į pusfinalį pirmieji rungiasi Kloja ir Daisy. Atidžiai perskaitykite abi istorijas ir tada apklausoje pažymėkite jums labiau patikusią istoriją – išrinkite šunį, kuris dėl savo neeilinio poelgio labiau vertas apdovanojimo. Balsavimas tęsis iki birželio 16 d., 9.00 val.

Daisy šeimininkės Monikos pasakojimas:

„Mano šuo visiems atrodo paprastas mielas žaisliukas, kuris gali tik miegoti, valgyti ir bėgioti, bet taip tikrai nėra.

Kartą 2009 metais mano tėtis parėjo iš darbo apie 22 val. labai nuvargęs. Aš tuo metu su mama buvau išvykusi į kaimą. Tėtis virtuvėje užsinorėjo pasikepti dešrelių, tačiau nuėjęs į kambarį iš nuovargio užmigo.

Dešrelės pradėjo degti, nuo keptuvės ėmė rūkti dūmai. Tuo metu mano šuniukas vardu Daisy nubėgo pas tėtį ir pradėjo jį draskyti, budinti. Gerai, kad tėtis greitai pajuto draskymus ir atsikėlęs pamatė didelį dūmų kamuolį, kuris jau veržėsi iš virtuvės. Tėtis spėjo viską užgesinti ir patirti nuostoliai buvo tik sudegusios dešrelės ir keptuvė.

Kitą rytą mano šuo gavo didelį didelį vištos sparnelį. Šia istorija norėjau įrodyti, kad svarbu ne ūgis, o smūgis. Aš džiaugiuosi, kad toks mažas šuo padėjo išvengti didelio gaisro.“

Klojos istoriją skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius