Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 11

„Lietuvos rytas“ nelengva pergale pradėjo VTB Vieningos lygos turnyrą

Vilniaus „Lietuvos ryto“ (1/0) krepšininkai pergalingai pradėjo Vieningosios lygos (VTB) kovas. Vilniečiai, rezultatu 78:71 (19:22, 19:20, 14:20, 19:16), svečiuose palaužė Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (0/1) ekipą.
 Tyrese'as Rice'as
Tyrese'as Rice'as / BFL nuotr.

Abiems komandoms tai buvo pirmosios VTB lygos rungtynės šiame sezone.

Pirmajame kėlinyje kova vyko „taškas į tašką“, didesnės persvaros nepavyko pasiekti nė vienai komandai. Ketvirtį vilniečiams pavyko laimėti 3 taškais – 22:19.

Antrajame kėlinyje abiejų komandų žaidėjai darė daug klaidų ir dažnai prasižengdavo. Situacija keitėsi mažai, nors aikštės šeimininkai ilgokai pirmavo, tačiau prieš ilgąją pertrauką „Lietuvos rytas“ išsiiveržė į priekį. Komandos išėjo ilsėtis svečiams pirmaujant 4 taškais – 42:38.

Po ilgosios pertraukos vilniečiai išsiveržė į priekį, o po techninės pražangos aikštės šeimininkams ir dviejų iš eilės Stebono Babrausko metimų įgijo dviženklį pranašumą – 58:48.

Ketvirtajame kėlinyje „Lietuvos rytas“ buvo į gijęs 12 taškų pranašumą, tačiau jo viduryje buvo patekę į duobę. Visgi vilniečiai vėl perėmė žaidimo kontrolę ir savo rankas ir susigrąžino dviženklę persvarą – 73:63. Rungtynes svečiai laimėjo rezultatu 78:71.

Krasnodaro ekipos žaidėjai itin netaikliai atakavo iš toli – pataikė vos 2 tritaškius iš 17 (11,7 proc.).

„Lietuvos rytas“: Tyrece'as Rice'as 20, Lawrence'as Robertsas 14, Steponas Babrauskas 11, Renaldas Seibutis 10

„Lokomotiv-Kuban“: Ali Traore ir Lionelis Chalmersas – po 15, K.C. Riversas (6 atk. kam.) 14, , Sergejus Bykovas (5 rez. perd.) 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius