Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 21

Kauno „Žalgirio“ pasiūlymo nepriėmęs Kęstutis Kemzūra: „Mūsų nuomonės nesutapo“

Ar Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra užims Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio postą? Šioms kelias dienas sklandžiusioms spėlionėms penktadienį buvo padėtas taškas. Trenerio paieškas komandos vadovybei teks pratęsti, nes nacionalinės rinktinės strategas legendiniame Kauno klube nedirbs.
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra / FIBA nuotr.

Naujo vyriausiojo trenerio ieškančio Kauno „Žalgirio“ komandos vadovai penktadienio popietę „Ūkio banko“ pastate buvo susitikę su K.Kemzūra. Susitikimas truko apie pusvalandį, o per jį abi pusės išsakė savo pageidavimus dėl galimo bendradarbiavimo. Vis dėlto abiejų pusių nuomonės išsiskyrė.

„Taip, mes buvome susitikę, išsakėme savo pageidavimus ir norus, bet mūsų nuomonės nesutapo“, – LNK žinioms kalbėjo Kęstutis Kemzūra.

Paklaustas, ar dar gali kas pasikeisti, kad jis stotų treniruoti Kauno „Žalgirio“ komandą, treneris atsakė trumpai: „Ne, netreniruosiu“.

Praėjusį sezoną K.Kemzūra treniravo Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipą, su kuria užėmė ketvirtą vietą Rusijos pirmenybėse ir pasiekė FIBA Iššūkio taurės varžybų finalą.

Kauno „Žalgiriui“ nepavykus susitarti su jokio klubo neturinčiu K.Kemzūra ekipai ir toliau vadovaus sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius