Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytojo informacija: kodėl Neli ir Jomanto automobiliai stovi greta?

Populiarios grupės „69 Danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė 15min.lt tikino, kad vienas greta kito stovėję jos bei „Lietuvos ryto“ krepšininko Artūro Jomanto automobiliai dar nieko nereiškia.
Neli ir A.Jomanto automobiliai užfiksuoti V.Gerulaičio gatvės daugiabučio požeminiame garaže, netoli „Siemens“ bei „Lietuvos ryto“ arenų.
Neli ir A.Jomanto automobiliai praėjusią naktį užfiksuoti V.Gerulaičio gatvės daugiabučio požeminiame garaže, netoli „Siemens“ bei „Lietuvos ryto“ arenų. / Gintaro B./15min.lt skaitytojo nuotr.

Naujienų portalo 15min.lt skaitytojas Gintaras B. šeštadienį anksti ryte užfiksavo ir redakcijai tą pačią dieną atsiuntė įdomų vaizdelį – dainininkės N.Pareigytės visureigis Audi Q7 bei „Lietuvos ryto“ krepšininko A.Jomanto vardinis automobilis Škoda Superb vieno sostinės daugiabučio požeminiame garaže „nakvojo“ vienas šalia kito. Ką tai galėtų reikšti?

Redo Vilimo/BFL nuotr./Nijolė Pareigytė.
Redo Vilimo/BFL nuotr./Nijolė Pareigytė.

„Kas sakė, kad Neli nežaidžia naktį krepšinio? Labai įdomu, kokiu rezultatu baigėsi šios nakties rungtynės... Sezonas baigiasi, bet Neli be krepšinio ar krepšininkų negali“, – laiškelyje redakcijai šmaikštauja Gintaras.

„Ne, tikrai, Jomantas man visiškai ne prie ko!... – naujienų portalui šeštadienį pareiškė N.Pareigytė. Žvaigždė pridūrė. – Aš jo net nepažįstu normaliai.“Ne, tikrai, Jomantas man visiškai ne prie ko! – pareiškė N.Pareigytė.

Neli minėjo  su juo susipažinusi tada, kai jos grupei teko Trakuose koncertuoti  „Lietuvos ryto“ krepšinio komandai.

N.Pareigytė papasakojo, kaip jos visureigis galėjo atsidurti šalia „Lietuvos ryto“ krepšininko mašinos: „Aš buvau davusi savo mašiną jo kolegai Simui, tik neprimenu jo pavardės. Simukas yra vienas jauniausių žaidėjų, jam gal devyniolika metų. Karinos kaimynas jis. Po vieno vakarėlio iš miesto jis parvažiavo su mano mašina ir, kiek žinau, važiavo iš tiesų pas Jomantą. Simas pasiėmė mano mašiną, mes draugaujam, bendraujam, jau seniai esame pažįstami."

Ar N.Pareigytei nebuvo baisu patikėti savojo kone ketvirtį milijono litų kainavusio visureigio mažai patyrusiam 20-mečiui vairuotojui?

„Aišku, kad juo pasitikiu. Man tos mašinos apskritai negaila, kas su ja tik nėra važinėjęs!“ – juokėsi Neli.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Artūras Jomantas rungtynes kol kas stebi tik nuo suolelio
Anot Neli, A.Jomantas šioje istorijoje niekuo dėtas.

Naujienų portalas dėkoja skaitytojui Gintarui už nuotrauką.

15min.lt primena, kad visai neseniai intrigomis buvo apipintas grupės „69 Danguje“ kitos narės Godos Sabutytės ir buvusio „Žalgirio“ krepšininko, pastaruoju metu žaidusio Graikijoje, Rolando Alijevo bendravimas. Tačiau netrukus pora tiesiai šviesiai pranešė apie būsimas vestuves, kurių laukiama liepą.

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius