Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 25

Balsuok už 2008-ųjų įvykius: Metų skandalai

2008 metais į skandalus vėlėsi, regis, visi, kas netingi – pradedant po Seimą šlitinėjančiu politiku, baigiant elektros skydinėje įstrigusiu LRT vadovu ar į įvairiausias istorijas patenkančiomis mūsų šou verslo žvaigždėmis. Siūlome iki sausio 1 dienos balsuoti ir išrinkti, koks įvykis vertas Metų skandalo vardo.
Temos: 1 Rinkimai
„Bombonešio“ nuotr./Eugenijus Ostapenko
„Bombonešio“ nuotr./E.Ostapenko pavardė šiais metais mirgėjo žiniasklaidoje. 

Keistojo atlikėjo Minedo vietą 2008 metais užima kitas ne ką keistesniais poelgiais pagarsėjęs atlikėjas Eugenijus Ostapenko. Meilės trikampis su Kauno dainų kūrėja Nejole Laukavičiene, dainininko Romo Dambrausko žmona Asta – šią istoriją su pasimėgavimu narstė žiniasklaida, o E.Ostapenko tapo viena iš skandalingiausių metų šou verslo asmenybių.

Krepšininkas Simas Jasaitis garsėja ne tik žaidimu, bet ir savo nuotykiais už krepšinio aikštelės ribų. Tiesa, šiais metais apie jo nuotykius žiniasklaida rašė kiek mažiau, bet vis tiek neprasprūdo istorija, kai jis neblaivus su komandos draugais Ispanijoje pakliuvo į avariją.

Bene painiausias metų skandalas – atlikėjo Radži, maestro Vytauto Juozapaičio ir Donato Katkaus tarpusavio santykių aiškinimasis. Grasinančios žinutės, pradėtas policijos tyrimas, nuolatiniai apsisvaidymai žodžiais – vos tik situacija kiek aprimsta, nauji kaltinimai vėl įžiebia aistras.

Kovo 11–osios skinų eitynės sostinės centre liūdnai baigėsi jose dalyvavusiems jaunuoliams. Buvo pateikti kaltinimai, kad eisenos dalyviai skandavo tautinę nesantaiką kurstančius šūkius, daugybė politikų ir prezidentas tai pavadino provokacija prieš valstybę ir valstybės diskreditavimu.

Dainiaus Labučio/„Scanpix“ nuotr./Gintautas Mikolaitis pratęs būti dėmesio centre, bet nebepakliuvęs į Seimą nori nuo žiniasklaidos paailsėti.
„Scanpix“ nuotr./G.Mikolaitis šlitinėjo po Seimą.

Socialdemokratas Gintautas Mikolaitis pademonstravo, kad Seime galima elgtis kaip nori – jis šlitinėjo po Seimo koridorius, bėgo nuo žurnalistų, galiausiai iš salės politiką išeiti išprašė jo kolegos. Nepaisant to, G.Mikolaitis nesijautė padaręs kažką blogo ir netgi vėl balotiravosi į Seimą. Laimei, tauta darkart išrinkti jo nepanoro.

Atlikėja Džordana Butkutė šiemet santykius su mama buvo priversta aiškintis per žiniasklaidą. Dž.Butkutės mama apkaltino dukrą tuo, kad ši yra linkusi į alkoholizmą ir netgi prašė jos kolegų pagalbos traukiant dukrą iš liūno, o atlikėja po tokių kaltinimų pareiškė neatleisianti savo mamai.

Šarūnas Jasikevičius nesuvaldė savo rankų – krepšininką įsiutino žiniasklaidoje pasirodę pranešimai apie jo romaną su Goda Sabutyte, tad jį su mylimąja bandžiusią nufilmuoti žurnalistę jis pastūmė. Tiesa, vėliau krepšininkas atsiprašė ir netgi sumokėjo žurnalistei kompensaciją.

Grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas audringai aiškinosi santykius su savo vaiko motina. Kovos dėl vaiko kulminacija tapo plačiai nuskambėjusi istorija, kai jų sūnus iškrito iš trečio aukšto ir atsidūrė reanimacijoje.

Valdo Kopūsto/L.T. nuotr./Konfliktas viešbutyje
„Scanpix" nuotr./ A.Siaurusevičius teigė, kad žurnalistai jį įkalino skydinėje.

Audrius Siaurusevičius rinkimų į Seimą naktį didžiąją dalį laiko praleido vieno sostinės viešbučio elektros skydinėje. Slėpdamasis nuo žurnalistų jis čia išbuvo keturias su puse valandos. Akivaizdžiai įkaušęs LRT vadovas nė nemanė reikalo atsistatydinti iš užimamų pareigų ir netgi apkaltino žurnalistus, kad šie jį laikė viduje uždarę.

Atlikėja Berneen Lietuvoje labiau pagarsėjo ne savo muzikiniais sugebėjimais, o skandalu, į kurį pateko po konflikto su Krašto apsaugos ministerijos darbuotoja Viktorija Iljinych. Berneen teigė, kad ją mergina sumušė, o pati V.Iljinych sakė, jog Berneen ją pati pirma provokavo.

Naujoji Seimo narė Asta Baukutė skandalą sukėlė jau savo naujojo darbo pradžioje. Posėdžių salėje pažymėjimo įteikimo metu ji maitino kūdikį. Nors pati moteris sakė tame nematanti nieko blogo, kai kas teigė, jog visgi Seimo narė galėtų pasirinkti vietą, kur maitinti vaiką. 

Atlikėjos Mia ir Natalija Zvonkė stojo į kovą. Mia pareiškė, kad Natalija ją sumušė, apdraskė. Tuo tarpu o N.Zvonkė teigia, kad Mia, padauginusi alkholio, kibo jai į atlapus, tačiau pati susižalojo krisdama nuo baro kėdės, ant kurios vos laikėsi. Atlikėjos tarpusavio santykius per įvairias žiniasklaidos priemones aiškinosi bent kelis mėnesius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius