-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į moteris šaudęs įtariamasis dingo kaip į vandenį (nuotraukos)

Vieną moterį Trakų rajone šeštadienio vakarą nušovęs ir dvi peršovęs ginkluotas įtariamasis kol kas nesučiuptas ir vis dar slapstosi. Jo paieškai mestos gausios pareigūnų pajėgos, tačiau visos policijos pastangos iki šiol yra bevaisės.
Policijos ekspertas įvykio vietoje
Policijos ekspertas įvykio vietoje / LNK nuotr.
Temos: 2 Sprogimas Moteris

Kaip 15min.lt jau pranešė, šeštadienį apie 20 val. Julijanavos kaime nuaidėję šūviai nutraukė Č.A. (gim. 1953 m.) gyvybę. Moters duktė (gim. 1981 m.) ir nušautosios motina buvo sunkiai sužalotos. Pastaroji moteris sužalota ypač sunkiai, jai peršautas kaklas.

Nusikaltimu įtariamas Č.A. sugyventinis A.A. (gim. 1951 m.). Policija spėja, kad jis šaudė iš teisėtai laikomo medžioklinio šautuvu.

Apie nusikaltimą policijai pranešė jau peršauta, tačiau spėjusi nuo žudiko pasislėpti nušautos moters duktė. Įtariamojo policija įvykio vietoje neberado, jis pasišvaistęs šautuvu sėdo į žalią automobilį Citroen ir išvažiavęs pasislėpė. Įtariamasis pasiėmė ir nusikaltimo įrankį – šautuvą.

Įtariamojo paieškai mestos gausios policijos pajėgos, pareigūnai perspėti, kad vyras yra ginkluotas ir gali būti pavojingas. Iki sekmadienio vidurdienio jo pėdsakų pareigūnams nepavyko aptikti.

Įvykio vietoje policijos ekspertai rado penkias tuščias medžioklinių šovinių tūteles ir vieną dar neiššautą. Todėl spėjama, kad vyras į moteris paleido ne mažiau penkių šūvių. Visų pirma jis šovė į savo sugyventinę, vėliau šautuvą pasuko į jos motiną, galiausiai – į dukrą.

Tragediją patyrusios šeimos kaimynai šnabždasi, kad įtariamasis jau savaitę gėrė. Dar šeštadienį dieną, ginkluotas šautuvu, jis užpuolė iš kapinių grįžtančią savo sugyventinę, tačiau pro šalį važiavę automobiliai vyrą išgąsdino ir jis spruko į mišką.

Moters kaimynai šneka, kad grįžusi namo Č.A. skambino į policiją ir pranešė apie grasinimus išžudyti visą šeimą, tačiau tąkart kaime policijos pareigūnų niekas taip ir nepamatė. Vakare A.A. atsliūkino į moters namus ir pradėjo šaudyti.

Dėl įvykio Trakų rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius