Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisėjui atsibodo šokti pagal Pareigytės dūdelę

Byla „Humoro klubo“ šmaikštuoliui teismo sprendimu tiesiog nutraukta.
Stop kadras iš skandalingos laidos, kurios metu humoristas M.Vaišnoras demonstravo oralinio sekso judesius.
Stop kadras iš skandalingos laidos, kurios metu humoristas M.Vaišnoras demonstravo oralinio sekso judesius. / Youtube.com stop kadras

Dėl skandalo, kai žinoma dainininkė Nijolė Pareigytė įsižeidė dėl parodijos per televiziją, teisme bent jau artimiausiu metu nebus bylinėjamasi.

Neapsikęsdamas žvaigždės atsainaus požiūrio į teismo procesą, penktadienį teisėjas Petras Karvelis ryžtingai nutraukė humoristui Modestui Vaišnorui privataus kaltinimo tvarka iškeltą bylą, pranešė portalas „Delfi“.

Kaip jau pasakojo portalas 15min.lt, popgrupės „69 danguje“ narė N.Pareigytė tebėra įsižeidusi dėl to, ką laidoje „Humoro klubas“ apie ją pasakojo ir rodė M.Vaišnoras.

N.Pareigytė buvo pasiryžusi pamokyti humoristą ir prisiteisti moralinę kompensaciją, tačiau visiškai nepasirūpino šiuo teismo procesu.

Pirmiausia, pareiškėja buvo pateikusi teismui klaidingą M.Vaišnoro adresą, tad jam siunčiami šaukimai grįždavo. Maža to, pati dainininkė pakeitė gyvenamąją vietą, tačiau teismo apie tai neinformavo, todėl šaukimų įteikti nepavykdavo ir jai.

Šį penktadienį Vilniaus 1-asis apylinkės teismas planavo surengti taikinamąjį posėdį, tačiau jau išvakarėse buvo aišku, jog tai bergždžias reikalas, mat nei kaltintoja, nei kaltinamasis nebuvo gavę šaukimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius