Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 12

Berlusconi fotografams: palikite mane ramybėje

Italijos premjeras Silvio Berlusconi paragino fotografus gerbti jo privatumą ir suteikti jam „truputį ramybės“, trečiadienį rašo dešiniosios pakraipos italų dienraštis „Il Giornale“.
Silvio Belusconi išvyksta atostogų
Silvio Belusconi išvyksta atostogų. / „Scanpix“ nuotr.

Pagarbos privatumui „jau nebėra, niekam“, sakė S.Berlusconi interviu šiam laikraščiui, kuris priklauso jo šeimos žiniasklaidos imperijai.

„Tiesą sakant, nusipelnau truputį būti paliktas ramybėje. Privatumo pažeidimų užtenka“, – pareiškė jis.

S.Berlusconi ypač piktinosi tuo, kad fotografai vėl bandė fotografuoti iš tam reikalui patogių pozicijų prie jo prabangios vilos Sardinijoje, kai ten pirmadienio vakarą vyko vienos jo dukters gimtadienio vakarėlis. Trys fotografai buvo areštuoti ir priversti atiduoti atminties korteles su nuotraukomis, pranešė Italijos spauda.

Premjero komentarai pasirodė po pranešimų apie jo asmeninį gyvenimą srauto, kuris kilo gegužę.

Tarp tų pranešimų buvo spėlionių apie jo santykius su nepilnamete manekene, iki pusės nuogų moterų ir visiškai nuogo vyro nuotraukos, darytos jo viloje Sardinijoje, bei prostitutės teiginiai, kad ji su juo miegojusi.

Dėl 72 metų premjero dalyvavimo manekenės karjeros siekiančios Noemi Letizios 18-ajame gimtadienyje jo antroji žmona Veronica Lario pradėjo skyrybų procesą.  S.Berlusconi neigė, kad palaikė romantiškus santykius su paaugle.

Kalbėdamas apie pastarojo meto straipsnius ir fotografijas, premjeras griežtai kritikavo šią „nepadorią, šmeižikišką“ kampaniją, dėl kurios nukentėjo Italijos įvaizdis ir italų interesai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius