Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiesioginę atsisveikinimo su A.M.Brazausku transliaciją per LNK ves N.Pumprickaitė

Ketvirtadienį, prezidento Algirdo Mykolo Brazausko laidotuvių dieną, LNK rodys tiesioginę atsisveikinimo laidą. Specialią transliaciją ves žurnalistė Nemira Pumprickaitė, penkerius metus dirbusi premjero pareigas ėjusio A.M.Brazausko atstove spaudai.
Nemira Pumprickaitė
Nemira Pumprickaitė / LNK nuotr.

„Prezidentas Algirdas Brazauskas man buvo toks žmogus, šalia kurio stovėti kartais būdavo nejauku. Jis buvo labai atsakingas, labai doras ir labai kultūringas žmogus. Visų šių dorybių tiek, kiek A.Brazauskas, aš neturėjau, bet stengiausi iš jo mokytis. Buvimas šalia jo man labai daug davė“, – sako N.Pumprickaitė, su A.Brazausku praleidusi visus jo premjeravimo metus.

Speciali programa, kurią ves N.Pumprickaitė, ketvirtadienį prasidės 14 val. Į LNK studiją bus pakviesti garsūs istorikai ir politologai. Vėliau bus tiesiogiai transliuojama iškilminga prezidento laidotuvių ceremonija iš Vilniaus Antakalnio kapinių. Prezidentas amžino poilsio atguls naujajame Prezidentų panteone. Po tiesioginės laidotuvių transliacijos bus parodyta speciali „Kakadu“ laida prezidentui atminti.

Dėl prezidento mirties keičiama LNK programa. Šiandien, antradienį, 20 val. LNK rodys dokumentinį  filmą apie paskutinę prezidento Algirdo Mykolo Brazausko darbo dieną prezidentūroje.

Atsisveikinimo transliaciją galite žiūrėti čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius