Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 14

Ilgai lauktas „Happyendless“ albumas – jau parduotuvių lentynose

„Zuikis jau lentynose!“ – taip naujuosius metus pasitinka santūrusis „Happyendless“ tercetas ir pristato savo debiutinį albumą „Room for mistakes“. Nors „zuikio“ kelionę į prekybos centrus lydėjo daugybė netikėtumų, geriausia Baltijos šalių grupe pripažinti „Happyendless“ džiaugiasi, kad buvo nuspręsta nesivelti į Kalėdinę suirutę ir pavėlinti albumo prekybos startą.
Grupės „Happyendless“ albumas „Room for mistakes“
Grupės „Happyendless“ albumas „Room for mistakes“ / Albumo viršelis

„Pristatydami albumą sausio mėnesį, norime sulaukti tikro mūsų kūrybos gerbėjo, o ne dovanų karštinės apimto praeivio. „Room for Mistakes“ – albumas be blizgučių, bet su išliekamąja verte“, – sako grupės vokalistas Saulius Prūsaitis.

Visos devynios albume „Room for Mistakes“ skambančios dainos jau yra spėtos išbandyti grupės koncertuose. „Mes grojome dainas, akies kampeliu stebėdami publikos reakciją į jas, todėl albume nėra nei vienos kompozicijos, kuri nerado atsako gerbėjų širdyse“, – prisipažįsta grupės nariai.

„Happyendless“ albumas „Room For Mistakes“ su zuikiu ir dviem vaizdo klipais jau platinamas didžiuosiuose prekybos centruose ir degalinėse.

Visos grupės dainos yra sukurtos ir įrašytos pačių grupės narių Andriaus Kauklio, Mariaus Narbučio ir Sauliaus Prūsaičio. Albumo suvedimas buvo atliktas moderniausioje Baltijos šalyse garso įrašų studijoje „Sound Division“ Latvijos sostinėje Rygoje. Įrašinėjant albumą taip pat talkino kviestinis gitaristas Laimonas Jančas, o legendomis jau spėtą apipinti zuikį ant albumo viršelio sukūrė žinomas grafikas Kęstutis Grigaliūnas.

„Happyendless“ MTV „European Music Awards 2008“ apdovanojimuose buvo pripažinta geriausia metų Baltijos šalių grupe, o grupės vaizdo klipas „No Tomorrow“ buvo įvertintas „MTV Fresh“ statulėle. Pernai pirmasis grupės vaizdo klipas „Power Forever“ buvo pripažintas geriausiu metų vaizdu alternatyvios muzikos A.LT ir kultinio jaunimo žurnalo „Pravda naujokai“ apdovanojimuose. Šiuo metu vaizdo klipai „Power Forever“ ir „Hello Come On“ yra transliuojami MTV regioniniuose kanaluose nuo Rusijos ir Ukrainos iki Jungtinių Arabų Emiratų ir Turkijos, iš viso – 16 šalių.

Šiais metais grupė jau yra nominuota „Radiocentro“ apdovanojimuose, „Metų veteranų“ ir „Metų miesto muzikos“ kategorijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius