-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 01

Kas turėtų tapti ikrauk.lt sausio mėnesio geriausiuoju?

Pradėjus skaičiuoti paskutinįjį, rodos, net per daug šaltos žiemos trečdalį, ikrauk.lt skuba atlikti paskutiniuosius sausio mėnesio darbus – mes žūt būt turime išrinkti geriausią ikrauk.lt mėnesio reporterį, todėl kreipiamės pagalbos į jus: dalyvaukite balsavime ir nuspręskite, kuris iš keturių nominantų verčiausias gauti apdovanojimą! Trumpai apie kiekvieną iš jų:
Išrink ikrauk.lt mėnesio geriausiąjį!
Išrink ikrauk.lt mėnesio geriausiąjį!
Temos: 1 Sausis

1)    Lukas Redvilas. Šis skaitytojas naujienas ikrauk.lt puslapyje publikuoti ėmė sausio pabaigoje, viso vos per kelias dienas jis su redakcija pasidalijo net dvejomis nuomonėmis, taip pat žiniomis iš laisvalaikio fronto bei pranešė apie įdomias aktualijas.

2)    Kipras Tamašauskas. Šis reporteris tiesiog nenustygsta vietoje – žinių jis įkrauna kone kas antrą dieną. Viso per mėnesi Kipras pasidalijo net 13 naujienų, didžioji dalis jų – aktualijos. Kipras taip pat noriai su skaitytojais dalijosi ir savo nuomone, už tai net du kartus šį mėnesį jau yra tapęs geriausiu savaitės reporteriu.

3)    Monika Žiūkaitė. Ši reporterė iš Kauno taip pat smarkiai pasistengė – jai buvo patikėta informuoti ikrauk.lt skaitytojus apie M.A.M.A. apdovanojimų ceremoniją „Žalgirio arenoje“. Monika aprašė viską – ji pateikė reportežą apie renginį, surinko pikantiškiausias detales bei pažėrė savo vertinimus. Monikos tekstai apie apdovanojimus sulaukė didelio skaitytojų susidomėjimo.

4)    Indrė Janavičiūtė. Aktyvi, žavi, tikra nenuorama – taip būtų galima apibūtinti ikrauk.lt komandos Indrutę, nepamirštančią skaitytojų informuoti apie iki šiol mažai girdėtus renginius, drąsiai besidalinančią savo nuomone bei pro akis nepraleidžiančią jokios aktualijos.

Prieš balsuodami nepamirškite įvertinti naujienų ir atsakyti sau į klausimą, kodėl pasirinkote būtent šį nominantą – galbūt jums patiko pateikto teksto iliustracijos? Reporterio rašinio stilius ir įžvalgos? O galbūt, jūsų nuomone, pasirinktas tekstas – pats aktualiausias? Galutinai apsisprendę, balsuokite . O kam atiteks geriausiojo titulas ir apdovanojimas – Anna Reid knyga „Košmaras, trukęs 872 dienas: Leningradas“ – sužinosime jau penktadienį, vasario 3-iąją.

Pamatei ką nors neįprasto ir įdomaus, tapai eismo įvykio liudininku, turi nuomonę aktualiu klausimu? ĮKRAUK ŽINIŲ apie tai arba siųsk jas el. paštu ikrauk@15min.lt! O gal manai, kad turi žurnalisto gyslelę? Išmėgink save ir prisidėk prie ikrauk.lt reporterių komandos bet kuriame Lietuvos mieste!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius