Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 30 /2014 10 16

Konkursas „IT‘išnikams“: paaiškėjo, kas laimėjo bilietus į „Build Stuff“ konferenciją!

Programuotojai – tikrai įdomūs žmonės, todėl mums smalsu, kaip atrodo, jų darbo vieta. Tai stalas, hamakas ar baras? Kava sulieta klaviatūra, daug spalvotų lapelių su priminimais, o gal 2014 metų kalendorius, abėcėlės tvarka sudėtos knygos ir nepriekaištinga švara?
Kompiuteriai
Kompiuteriai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jei esi programuotojas, sistemų administratorius, techninis projektų vadovas ar tiesiog IT profesionalas – šis konkursas kaip tik tau. Siųsk mums nuotrauką, kurioje užfiksuota tavo darbo vieta ar stalas, o mes išrinksime originaliausią. Jos savininkui padovanosime bilietą į vieną geriausių programavimo konferencijų „Build Stuff“, kuri vyks Vilniuje lapkričio 19-21 d. Atsiųsdami nuotrauką jūs patvirtinate, kad autorinės teisės priklauso jums bei sutinkate, kad nuotrauką bus viešinama žiniasklaidos priemonėse.

Viskas labai paprasta: iki spalio 14 d. telefonu, ar jei patogiau, fotoaparatu, įamžink savo darbo aplinką ir siųsk nuotrauką adresu konkursai@15min.lt. Nugalėtoją, kurio nuotrauka paliks didžiausią įspūdį komisijai, paskelbsime spalio 15 d.

„Build Stuff“ yra trečius metus Lietuvoje vykstanti programavimo konferencija, kurioje pasaulines inovacijas, naujausius įvykius, tendencijas ir kryptis pristato žymiausi pasaulio IT ekspertai. Nepraleisk galimybės, susitikti su IT guru ir bendraminčiais! Daugiau informacijos www.buildstuff.lt.

LAIMĖTOJAI: Konferencijos „Build Stuff“ organizatoriai ir 15min.lt dėkoja visiems dalyviams. Buvo itin sunku nuspręsti, kam padovanoti bilietus, nes visos nuotraukos puikios, todėl šiek tiek pavėlavome su nugalėtojų paskelbimu. Bet pagaliau juos turime! Vis dėlto išrinkome laimėtojus – Emanuelį (nuotr. nr. 5, 6 ,7) ir Igną (nuotr. nr. 14), o speciali padėka skiriama geriausiam darbuotojui – Zuikiui (nuotr. nr. 39). Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius