Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 27

Laimėk dvigubus kino prizus! (video)

Sveiki, brangūs ir žali kino mylėtojai! Su jumis ir vėl sveikinasi kino konkursas, kuris šįkart siūlo laimėti net dviejų naujų filmų prizus – dalyvauti tikrai verta. O netrukus paaiškės, kurie skaitytojai entuziastai laimėjo praėjusios savaitės konkurse.
Kino konkursas
Kino konkursas / Alvydo Opulskio montažas

Taigi taigi... Bauginančios komedijos „Naktis muziejuje 2“ sukonstruojamus lėktuvėlius už teisingus atsakymus į klausimus laimėjo Lina, Irena, Marius, Karolis ir Egidijus. Sveikiname laiminguosius!

Nuo šio penktadienio Lietuvoje pradedamos rodyti dvi naujos kino juostos, kurių žiūrovams siūlome laimėti vertingų prizų. Romantinėje komedijoje „Mergišiaus praeities vaiduokliai“ kinomanai išvys seksualųjį Matthew McConaughey. Tokio filmo pamiršti negalima – todėl kviečiame laimėti šarmingus šios kino juostos marškinėlius!

Ir tai dar ne viskas. Veiksmo filmų gerbėjai sulauks filmo „Gatvės vaikis“, kuriame be draminių elementų bus daug kovos akimirkų. Mes siūlome jums laimėti kvietimą sau ir draugui į šį filmą, kur viską pamatysite savo akimis! Tereikia pasirinkti, kurio filmo prizą norite laimėti ir teisingai atsakyti į klausimą – o tada viską spręs fortūna!

FILMO „MERGIŠIAUS PRAEITIES VAIDUOKLIAI“ KLAUSIMAS: Kas nutinka pagrindiniam herojui per brolio vestuves?

FILMO „GATVĖS VAIKIS“ KLAUSIMAS: Kas šiame filme atlieka pagrindinį vaidmenį?

Pašto dėžutė jūsų laiškų laukia iki kito antradienio. Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Iki!

VIDEO: New Trailer for Channing Tatum's 'Fighting' (High Definition)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius