-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 03 12

Laimėk marškinėlius arba džemperį!

Sveiki, žalieji kino draugai! Už praėjusios savaitės nuopelnus laimingiausius iš jūsų, kurie netingėjo ir atsiuntė mums savo teisingus atsakymus, apdovanosime kvietimais į filmą bei magiškomis užrašų knygomis ir knygų skirtukais. Naujasis kino konkursas – tiesiogiai susijęs su pavasariu! Atšylant orams, visiems norisi atsinaujinti ir pasipuošti – siūlome tai padaryti kokybiškai ir originaliai. Todėl kviečiame laimėti ryškius marškinėlius ir paslaptingus džemperius!
Kino konkursas
Kino konkursas / Alvydo Opulskio montažas
Temos: 1 Džemperis

Visgi negalime pradėti naujų darbų, nepaskelbę laimingųjų skaitytojų vardų, kurie galės džiaugtis kino dovanomis! Į filmą „Purpurinis sparnas: flamingų paslaptis“ kviečiame su draugu ar drauge nemokamai nueiti Eglę, Giedrę ir Justą. O magiškomis filmo „Rašalo širdis“ užrašų knygomis ir skirtukais galės džiaugtis Gerda ir Jurgita. Sveikiname ir džiaugiamės kartu!

Nuo šio savaitgalio didžiuosiuose kino ekranuose pasirodo nuotaikinga komedija apie šunį – „Marlis ir aš“, kuris žiūrovus turėtų ir prajuokinti, ir priversti nubraukti ašarą. Ištikimiems savo skaitytojams siūlome laimėti šio filmo ryškiai raudonus marškinėlius! Tačiau tai – dar ne viskas! Specialiai jums suteikiame išskirtinę galimybę laimėti kino juostos „Stebėtojų lyga“ originalų džemperį, kuriuo galėsite ne tik pasipuošti, bet ir išgąsdinti aplinkinius. Pasirinkite, kokio prizo norėtumėte – ir teisingai atsakykite į konkurso klausimą!

Filmo „Marlis ir aš“ KLAUSIMAS: Kokios profesijos atstovas yra Marlio šeimininkas?

Filmo „Stebėtojų lyga“ KLAUSIMAS: Kas vadinasi „Stebėtojų lyga“?

Pašto dėžutė jūsų laiškų laukia iki kito antradienio. Nepamirškite parašyti savo vardo, miesto, kur gyvenate, ir telefono numerio. Iki!

VIDEO: Watchmen Trailer 1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius