Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 13

Laimėk nepadoriai patrauklių prizų!

Sveiki, kinomanai! Sveikiname su nauja savaite ir nauju kino konkursu, kuris šią savaitę bus švelniai nepadorus. Ir viskas tik dėl naujos vyriškai nešvankių juokelių komedijos „Stebėk ir raportuok“, kuri kinuose pasirodys netrukus!
Kino konkursas
Kino konkursas / Alvydo Opulskio montažas
Temos: 1 Serialas

Tačiau prieš tai išsidalinkime bauginančius prizus, kuriuos siūlėme laimėti praėjusią savaitę. Origanalius filmo „Nekviesti svečiai“ puodelius norime padovanoti mūsų skaitytojams Mariui, Povilui ir Julijai. Linkime smagaus ir aplinkinius gąsdinančio kavos ar arbatos gėrimo!

Jau šį penktadienį didžiuosiuose kino ekranuose pasirodo juodoji komedija „Stebėk ir raportuok“, kuri privers prunkšti iš absurdiškų, o kartais ir ne itin švankių juokų ir pokštų. Kad toks reginys greitai neužsimirštų, kviečiame laimėti originalius šio filmus prizus – stikliukus stipriesiems gėrimams su šmaikščiais užrašais ir XXXL dydžio prezervatyvą, skirtą skardinių atšaldymui.

Teisingai atsakykite į klausimą ir galbūt fortūna jums nusišypsos!

KLAUSIMAS: Kokia herojaus Ronio profesija?

Pašto dėžutė jūsų laiškų laukia iki kito antradienio. Nepamirškite parašyti savo vardo, miesto, kur gyvenate, ir telefono numerio. Iki!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius