Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 25

Laimėk pasiutusius kvietimus į du filmus!

Sveiki visi kino konkursų gerbėjai! Labai smagu ir vėl su jumis sveikintis ir sveikinti tuos, kuriems pasisekė praėjusios savaitės kovoje dėl prizų. Jų vardai netrukus bus atskleisti. Turime gerų žinių! Šią savaitę kviečiame jus laimėti kvietimus net į du pašėlusius filmus – romantinę dramą „Meilė Niujorke“ ir veiksmo kino juostą „Greiti ir įsiutę 4“! Taigi tikrai yra dėl ko pakovoti.
Kino konkursas
Kino konkursas / Alvydo Opulskio montažas

Pirmiausia visiems visiems, kurie siuntė mums atsakymus į praėjusios savaitės klausimą, dėkojame už atkaklumą ir ryžtą. Magiški burtai lėmė, kad veiksmo dramos „Gran Torino“ kepuraite galės pasipuošti Arūnas, o kvietimus į šį filmą laimėjo Agnė, Domantas ir Juozas. Prizų dalybos dar nebaigtos – animacinio filmo „Monstrai prieš ateivius“ originalius guminius kamuolius su ragais dovanojame Sigitai, Violetai ir Giedrei. Sveikiname!

Jau nuo šio savaitgalio kino teatruose startuoja šmaikšti romantinė komedija „Meilė Niujorke“, parodysianti, be ko trys seksualūs vaikinai iš tiesų negali gyventi. Šį filmą jūs galite pamatyti nemokamai – tereikia teisingai atsakyti į kino konkurso klausimą ir jau pretenduosite padovanoti sau ir antrajai pusei smagų vakarą kino teatre.

Nenumaldomai artėja ir kita ilgai laukta kino premjera – į trasą netrukus išvažiuos „Greiti ir įsiutę 4“, kurie dar kartą žada sudrebinti ne tik kelius, bet ir žiūrovų širdis. Adrenalinas garantuotas – tereikia – vėlgi – įveikti konkurso klausimą ir pasimeilinti fortūnai.

Pasirinkite, kurį filmą norėtume pamatyti nemokamai, ir teisingai atsakykite į konkurso klausimą.

Filmo „Meilė Niujorke“ KLAUSIMAS: Kas filmo herojams pataria, kaip spręsti jų problemą?

Filmo „Greiti ir įsiutę 4“ KLAUSIMAS: Kur šįkart vyks automobilių lenktynės?

Pašto dėžutė jūsų laiškų laukia iki kito antradienio. Nepamirškite parašyti savo vardo, miesto, kur gyvenate, ir telefono numerio. Iki!

VIDEO: Любовь в большом городе
Filmo Filmo „Meilė Niujorke“ anonsas.

Filmo „Greiti ir įsiutę 4“ anonsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius