-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 12

Nuotraukų konkursas: laimėk Johnny Deppo biografiją!

„Sukilėliu“ ir atskalūnu laikomas Johnny Deppas dar ne taip seniai troško nusikratyti „gražuoliuko“ titulo ir turėjo labai stengtis, kad pasirodytų tarptautinei scenai kaip talentą turintis aktorius. Nepaisydamas žiniasklaidos klijuojamos sekso simbolio etiketės, jis rinkosi nevienalypių, sudėtingų personažų vaidmenis, dirbo su režisieriais, galinčiais „prakalbinti“ kančią, vienatvę ir išskirtinumą.
Džonis Depas
Johnny Deppas / Knygos viršelis

Tai yra vienas nedaugelio aktorių, neapsėstas savo paties įvaizdžio, todėl nejaučia baimės pasirodyti nepatrauklus. Randuotas „Edvardo Žirkliarankio“ herojaus veidas, plikas Raulis Djukas filme „Baimė ir neapykanta Las Vegase“, plastikinis Vonka „Šokolado fabrike“ ir šiurpą keliantis Svynis Todas yra tie kraštutiniai vaidmenys, kuriems aktorius „paaukojo“ savo išvaizdą, norėdamas, užuot paprasčiausiai suvaidinęs, su jais susilieti.
Kartu su leidykla „Obuolys“ paruošėme konkursą savo skaitytojams, J.Deppo gerbėjams. Siųskite savo darytą nuotrauką, iliustruojančią filmą, kuriame vaidino J.Deppas. Tai gali būti kadras, iliustruojantis filmą „Verksnys“, „Edas Vudas“, „Kartą Meksikoje“, „Edvardas Žirkliarankis“, „Karibų piratai“ ir taip toliau.
Penkių geriausių nuotraukų autoriai bus apdovanoti po tik ką pasirodžiusia Eleonoros Saracino knyga JOHNNY DEPP. Perskaitę šią knygą, sužinosite, kaip skandalingiausias Holivudo atskalūnas tapo garsiausia pasaulyje kino žvaigžde!
Nuotraukas siųskite adresu dzonis@15min.lt iki spalio 26 dienos. Siųsdami nuotrauką būtinai parašykite, kokį filmą jūsų nuotrauka iliustruoja.
Siųsdami nuotrauką jūs patvirtinate, kad turite teisę nuotrauką platinti.

Konkursas baigėsi, sveikiname laimėtojus: 2, 6, 17, 18, 23 nuotraukų autorius. Kaip atsiimti prizus laimėtojus informuosime elektroniniu paštu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius