Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 27

Didžiojoje Britanijoje už išprievartavimą 10 metų kalėti pasiųsti lietuviai

Trys lietuviai Didžiojoje Britanijoje nuteisti už brutalų 36-erių moters išžaginimą. Kiekvienam iš jų Didžiosios Britanijos Linkolno karališkasis teismas skyrė po dešimt metų kalėjimo.
Tomas Kojelis, Kęstutis Prakapas ir Mindaugas Prakapas
Tomas Kojelis, Kęstutis Prakapas ir Mindaugas Prakapas / Teismo nuotr.

Kaip skelbia portalas Newarkadvertiser.co.uk, naktiniame klube „Home“ trijulė aukai pasiūlė palydėti ją namo. Tačiau vietoj to 2012 m. rugsėjo 16 d. moteris, kuri buvo girta ir sunkiai pastovėjo ant kojų, buvo nuvežta kitur.

30-ies lietuvis Tomas Kojelis, dvejais metais jaunesnis Kęstutis Prakapas ir 24-erių Mindaugas Prakapas neigė kaltinimus išžaginimu ir seksualine prievarta. Dėl jų abiejų teismas visus juos pripažino kaltais.

Jie pasakė man, kad mane parveš namo. Kad man nieko neatsitiks. Iš pradžių nesutikau su jais važiuoti, tačiau vėliau jie mane įtikino, – teigė moteris.

Į naktinį klubą moteris atėjo su draugais, tačiau nusprendė namo sugrįžti anksti ryte. Teigiama, kad ji prisimena įsėdusi į vyriškių automobilį. Šiam pajudėjus, moteris užmigo.

Automobilyje moteriai buvo nuplėšti drabužiai, vėliau du vyrai ją laikė, o trečias ją išprievartavo. Visi trys vyrai Didžiojoje Britanijoje dirbo toje pačioje įmonėje. Moteris šaukė, prašydama vyrų to nedaryti ir melavo jiems, kad yra nėščia. Tačiau jie į tai nereagavo. Vėliau jai buvo liepta išlipti iš automobilio ir pačiai rasti kelią į savo namus. Moteris buvo sužeista.

Kadangi moteris tą vakarą buvo labai girta, negalėjo prisiminti visos įvykių eigos. Ji tvirtino, kad planavo iš naktinio klubo grįžti namo su taksi, tačiau ėmė kalbėtis su grupele vyrų.

„Jie pasakė man, kad mane parveš namo. Kad man nieko neatsitiks. Iš pradžių nesutikau su jais važiuoti, tačiau vėliau jie mane įtikino“, – teigė moteris.

Ji pasakojo, kad pirmiausia buvo nuvežta į kažkokį „mūrinį namą, kuriame buvo žmonių“.

„Viduje buvo daug vyrų. Gal aštuoni ar devyni. Jaučiausi nejaukiai. Nemačiau nė vienos moters. Vis klausinėjau, kada jie parveš mane namo“, – pasakojo ji. Išėjus iš to namo, ji ir buvo išprievartauta automobilyje.

Broliai neigė turėję bet kokį seksualinį kontaktą su šia moterimi, tuo metu T.Kojelis tvirtino, kad moteris siūlė jam seksą už pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius