Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 19

Lietuvio mirtimi pasibaigusios išgertuvės Norvegijoje: bandoma įminti kraujo mįslę

Norvegijos tyrėjai toliau narplioja lietuvio nužudymo bylą. Jaunas vyras mirė po išgertuvių, per kurias, kaip įtariama, kilo muštynės su tautiečiais.
Norvegijos policija
Norvegijos policija / Reuters/Scanpix nuotr.

Kaip skelbia portalas bladet.no, šią savaitę planuojama apklausti kaltinamuosius ir liudininkus. Šiuo metu už grotų atsidūrę keturi lietuviai.

Trys iš jų į laisvę nebus paleisti keturias savaites. Dar vienas lietuvis už grotų praleis dvi savaites. Visi keturi lietuviai kaltinami tautiečio kūno sužalojimais, kurie sukėlė mirtį, taip pat bendrininkavimu, vykdant nusikaltimą.

Skelbiama, kad ant vieno iš kaltinamųjų drabužių buvo rasta kraujo. Kaltinamojo advokatas Kjellas Horsengas tvirtina, kad kraujas ant jo kliento rūbų galėjo atsirasti nuo kito kaltinamojo, kuris buvo sulaikytas ne nusikaltimo vietoje. Pastarasis parbėgęs namo pasakojo apie didžiules muštynes.

Tačiau viską paaiškins DNR tyrimai. Patvirtinama, kad Stjordalo mieste, vietoje, kur vyko išgertuvės, pasibaigusios lietuvio mirtimi, rasta kraujo. Šiuo metu laukiama DNR tyrimų rezultatų. Ar nusikaltimo vietoje rasta visų kaltinamųjų kraujo, neatskleidžiama – skelbiama tik tai, kad ten jo rasta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius