Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 07 /12:37

Londono priemiestyje vidury dienos vaikų akivaizdoje nudurtas Žydrūnas Laurinavičius

Londono priemiestyje Hendone gatvėje daugybės liudininkų akivaizdoje buvo nudurtas 38 metų Lietuvos pilietis Žydrūnas Laurinavičius. Dėl nusikaltimo jau sulaikyti penki įtariamieji. Tarp jų – dvi paauglės, rašo times-series.co.uk.
Žydrūnas Laurinavičius su sūnumi
Žydrūnas Laurinavičius su sūnumi / Asmeninio archyvo „Facebook“ nuotr.

Skelbiama, kad ketvirtadienį po pietų kartu su savo 67 metų tėvu Pranu gatve ėjęs vyras buvo užpultas judrioje gatvėje prie pat mokyklos, vaikų ir jų tėvų akivaizdoje. Užpuolikai norėjo pagrobti Ž.Laurinavičiaus rankinę, tačiau vyras vagims nepasidavė. Tuomet užpuolikas išsitraukė peilį ir kelis kartus bedė lietuviui į krūtinę. Ž.Laurinavičiui bandė padėti įvykio liudininkai, tačiau medikai nespėjo atvykti, vyras nuo patirtų sužalojimų mirė.

Dėl nužudymo buvo sulaikyti penki žmonės. Tarp jų – 16 ir 17 metų merginos bei devyniolikmetis vaikinas. Trijulė po apklausų paleista į laisvę už užstatą.

Šeštadienį dėl nužudymo taip pat buvo sulaikytas dvidešimtmetis informacinių technologijų specialistas Terae Eusebe. Pirmadienį bus sprendžiama dėl jo suėmimo.

Sekmadienį pareigūnai sulaikė dar vieną įtariamąjį. 23 metų vyras sučiuptas  Heathrow oro uoste. Dėl jo suėmimo pirmadienį taip pat spręs teismas. „London Evening Standart“ rašo, kad sulaikytasis po nelaimės iš šalies bandė pabėgti jau keletą kartų.

Ž.Laurinavičius Didžiojoje Britanijoje gyveno jau ne pirmus metus. Čia turėjo namą, kartu su tėvu stengėsi jį renovuoti.

Nužudytasis pats turėjo sūnų, kartu su mama gyvenantį Lietuvoje. Šeima kaip tik planavo atvykti į Didžiąją Britaniją aplankyti tėvo šį savaitgalį.

Ž.Laurinavičius Didžiojoje Britanijoje dirbo statybininku. Jo buvęs darbdavys pasakojo, kad vyras buvo labai uolus darbininkas ir labai draugiškas žmogus.

Didžiosios Britanijos policija prašo visų, ką nors žinančių apie kraupų nusikaltimą, pagalbos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius