Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 24

10 geriausių mobiliųjų programėlių keliautojams

Visos keliautojams skirtos mobiliosios programėles turi vieną bendrą bruožą: jos padeda išspręsti problemą, apie kurią net nepagalvojote. Prieš pradedant keliauti, įsijunkite savo telefoną ir atsisiųkite šias puikias programėles, kurios jums palegvins kelionę.
„Samsung Galaxy S4“ pristatymo akimirka
Išmanusis telefonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Weather Pro“ – intuityvi ir itin tiksli orų programėlė, kuri praneša apie orus iš daugiau nei 2 milijonų geografinių vietų. 

„XE Currency“ – nemokama valiutų kursų programėlė. Ne tik paprasta ir lengvai naudojama,  bet ir itin tiksli. 

„Packing Pro“ – skirta tiems, kurie teigia, kad bagažo pakavimas ya tam tikra meno rūšis. Programėlėje jums tereikia įrašyti kur keliaujate, kiek laiko planuojate ten būti, o programėlė jums patars, ką pasiimti bei primins apie svarbiausius daiktus (bilietus, pasą ir t.t.)

„Sunscreen“ – būtniausia programėlė tiems, kurie keliauja į saulėtus kraštus. Ji nustato ultravioletinių spindulių lygį ir pagal odos tipą įspėja jus, kiek laiko galite būti saulėkaitoje.

„Tipulator“ – programėlė, kuri patars jums kiek palikti arbatpinigių kavinėje ar restorane skirtingose šalyse ar miestuose.

„Travel Safe Pro“ – programėlė, kurioje rasite visų šalių pagalbos telefonų numerius, jei netyčia nutiktų nelaimė. Taip rasite ir ambasadų kontaktus.

„Hostelworld“ – programėlė padėsianti surasti artimiausius nebrangius viešbučius ir hostelius. Čia rasite ir jų įvertinimus bei atsiliepimus apie juos.

„Trip Advisor“ – programėlė su milžiniška duomenų baze, kurią sukūrė viso pasaulio keliautojai,  apie šalis, vietoves, viešbučius, vaizdingus maršrutus.

„Word lens“ – programėlė, kurios pagalba galėsite perskaityti tekstus užsienio kalba – jums tereikia nukreipti telefono fotokamerą į tekstą ir jums jį programėlė išvers labai greitai.

„Better Translator Pro“ – programėlė turi daugiau nei 50 skirtingų šalių kalbų duomenų bazę. Vertimai pakankamai tikslūs, nes į programėlę integruota Google vertėjo paslauga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius