Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 13

Nerijus Bilevičius nesudeda ginklų: dar kartą skundžia teismo nuosprendį ir keičia advokatę

Švedijoje iki gyvos galvos kalėti už nepilnametės Lisos Holm nužudymą nuteistas Nerijus Bilevičius dar kartą skundžia teismo nuosprendį ir nori pakeisti jį ginančią advokatę Inger Ronnback.
Nerijus bilevičius
Nerijus bilevičius / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia švedų portalas sverigesradio.se, N.Bilevičius pateiks apeliaciją Aukščiausiajam teismui. Vis dėlto pastarasis gali ir nepriimti N.Bilevičiaus skundo ir net nesvarstyti iš naujo bylos, palikęs galioti Apeliacinio teismo sprendimą. Taip pat lietuvis nusprendė pakeisti savo gynėją – norėtų, kad jį gintų advokatas Bjornas Hurtingas. 

N.Bilevičius už L.Holm nužudymą buvo nuteistas iki gyvos galvos. Tokį sprendimą priėmė Skaraborgo ir Apeliacinio teismai. Vyras nusprendė juos apskųsti. Lietuvis nemano, kad su dabartine advokate dar galėtų pasiekti kokių nors rezultatų. 

„Aš daug galvojau apie šią bylą ir manau, kad yra tam tikrų silpnų vietų, kurias reikėtų peržiūrėti“, – sakė Bjornas Hurtigas. 

Priminsime, kad Apeliacinis teismas išnagrinėjo lietuvio apskųstą nuosprendį ir pirmadienį paskelbė savo išvadą. Apeliacinis teismas paliko galioti Skaraborgo apygardos teismo nuosprendį, kuriuo jis buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius