Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 30

Osle mįslingai žuvo iš pastato iškritusi lietuvė Ligita Čižauskaitė

Trisdešimtmetė Ligita Čižauskaitė rugsėjo 27-ąją neaiškiomis aplinkybėmis iškrito iš Oslo mieste esančio gyvenamojo pastato. Medikai dar bandė ją gaivinti, tačiau lietuvės gyvybė greitai užgeso. Pareigūnai skelbia nežinantys, iš kurio aukšto ar buto ji iškrito.
Ligita Čižauskaitė Osle žuvo mįslingomis aplinkybėmis
Ligita Čižauskaitė Osle žuvo mįslingomis aplinkybėmis / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Oslas Mirtis

Norvegijos portalas „Norwaytoday“ nepraneša žuvusiosios tapatybės, tačiau Oslo pareigūnai apie moters mirtį jau pranešė Panevėžyje gyvenantiems jos artimiesiems.

Portale rašoma, kad policija nežino, ar moteris iššoko pati, ar ją kas išstūmė jėga. Taip pat nėra žinoma, ar moteris gyveno šiame name. Daugiabutis yra Greenlande, viename iš Oslo rajonų.

Norwaytoday nuotr./Iš šio pastato iškrito lietuvė Ligita

Iš tiesų L.Čižauskaitė nuolat gyvendavo Stavangeryje – atokiame turistiniame Norvegijos mieste, vakariniame šalies krante. Iki Oslo – keli šimtai kilometrų.

L.Čižauskaitė Norvegijoje gyvena jau daugelį metų, tačiau niekada neprarado ryšio su Lietuva ir artimaisiais. Ji padėdavo ne tik savo šeimai, bet dalyvaudavo labdaringoje veikloje, rūpinosi gyvūnų globa.

Pastarosiomis dienos draugai ir artimieji Ligitos buvo pasigedę. Ji neatsiliepdavo į skambučius, neatrašinėjo socialiniuose tinkluose.

Lemtingąją dieną jau buvo svarstoma kreiptis į policiją ir pranešti, jog ji dingo be žinios. Tuomet artimieji sulaukė skaudžios informacijos iš Oslo policijos pareigūnų.

Skausmo pakirsti Ligitos tėvai trokšta parsivežti jos kūną ir palaidoti Panevėžyje. Ten taip pat yra likę jos daiktų bei šuo.

Tėvų finansinės galimybės yra labai menkos. Jei norėtumėte padėti šeimai parsivežti velionę, aukokite į mamos Olgos Čekauskienės sąskaitą SEB banke, nurodydami mokėjimo paskirtį „laidotuvėms“: sąsk. nr.LT847044060007771002.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius