Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 16

Švedų pareigūnai praskleidė Lisos Holm nužudymo tyrimo paslapties šydą

Švedijos pareigūnai, anksčiau nenorėję atskleisti, kur tiksliai rado Lisos Holm kūną, pagaliau praskleidė paslapties šydą. Kaip rašo portalas expressen.se, merginos, kurios nužudymu įtariami broliai lietuviai, kūnas buvo aptiktas viename iš pastatų, priklausančių ūkiui. Pastarajame ir dirbo broliai lietuviai.
Įtariamasis lietuvis Lisos Holm byloje N.B.
Įtariamasis lietuvis Lisos Holm byloje N.B. / „Facebook“ nuotr.

Šis ūkis buvo netoli nuo kavinės, kurioje dirbo L.Holm ir išėjusi iš jos lemtingą vakarą į namus taip ir nebesugrįžo.

Ūkis įsikūręs keli šimtai metrų į rytus ir nuo namų, kuriuose gyveno 35-erių lietuvis, jo žmona ir jaunėlis brolis. Visi jie buvo sulaikyti netrukus po to, kai rastas L.Holm kūnas.

Nusikaltimo vietoje – teismo medicinos ekspertai

Netrukus po to, kai buvo patvirtinta, kad rastas L.Holm kūnas, teismo medicinos ekspertai lankėsi minėtame ūkyje. Saugomi ginkluotų pareigūnų teismo medicinos ekspertai praleido čia visą parą.

Nenorėjo atskleisti, kur rado kūną

Anksčiau pareigūnai nenorėjo patvirtinti, kur tiksliai rado L.Holm kūną – ar jis buvo aptiktas lauke, ar viduje. Policijos komisaras Larsas Johanssonas sako, kad kūnas buvo rastas pastato, esančio ūkyje, viduje.

Policijos komisaras Larsas Johanssonas sako, kad kūnas buvo rastas pastato, esančio ūkyje, viduje.

Ar būtent ūkio teritorijoje ji buvo nužudyta, pareigūnai vis dar neatskleidžia.

Švedų portalas primena, kad buvo skelbta, jog šiame ūkyje statomoje daržinėje, rastas pirmas pėdsakas, nuvedęs prie L.Holm kūno – tai jos pirštinė.

Primename, kad tą pačią dieną, kai vyresniajam broliui buvo pratęstas suėmimo laikas, jaunėlis buvo paleistas į laisvę. Buvo skelbta, kad jaunėlis, išėjęs į laisvę, pajuto palengvėjimą, tačiau, ar šis grįš į Lietuvą, nepranešta. Tuo metu nusikaltimo slėpimu įtarta vieno iš brolių žmona, kuri paleista anksčiau, išvyko į gimtinę.

Laukiama galutinių skrodimo rezultatų

Anot L.Johanssono, policija yra gavusi tik pirminę autopsijos (skrodimo) ataskaitą.  „Mes gavome pirminius skrodimo rezultatus, dėl ko ji mirė. Vis dar tebelaukiame galutinės autopsijos ataskaitos, tačiau jau dabar žinome, kad ji mirė dėl kažkieno kito padarytos žalos“, – komentavo pareigūnas.

Jo teigimu, šiame tyrime yra likę mįslių, tačiau įtarimai krypsta į šiuo metu dėl įtarimų įvykdžius žmogžudystę už grotų esantį lietuvį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius