Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 24

Vokietijoje BMW pavogęs lietuvis 240 km/val. greičiu spruko į Čekiją, bet baigėsi degalai

Vokietijos pareigūnai ilgiau nei valandą persekiojo visureigį BMW X6 Bavarijoje, Dachau mieste, nuvariusį Lietuvos pilietį, tačiau po ilgų gaudynių jį sučiupti pavyko tik Čekijoje ir tik tada, kai vogto automobilio degalų bakas visiškai ištuštėjo. Gaudynes pareigūnai nufilmavo iš sraigtasparnio, skelbia dailymail.co.uk.
Vokietijoje BMW pavogęs lietuvis 240 km/val greičiu spruko į Čekiją
Vokietijoje BMW pavogęs lietuvis 240 km/val greičiu spruko į Čekiją

Vaizdo įraše matyti, kad vagišius akseleratorių spaudė iki galo – kartais jo vairuojamas BMW pasiekdavo net 240 km/val. greitį.

Vokietijoje vogtą automobilį persekiojo septyni pareigūnų ekipažai, tačiau pavyti ir sustabdyti vogto visureigio niekaip nepavyko. Jis užtikrintai lėkė link Vokietijos sienos su Čekija. Į pagalbą buvo pasišaukti pareigūnai su sraigtasparniu, iš kurio ir pavyko nufilmuoti bėglio kelionę.

Taip pat žinutė apie vogtą BMW buvo skubiai perduota Čekijos pareigūnams. Jie bandė pasitikti lietuvio vairuojamą visureigį pasienyje, tačiau ir Čekijos pareigūnų mašinos pasirodė per lėtos bėgliui pavyti.

Bėglys bandė slėptis Čekijos miškuose, pasukęs į pirmą pasitaikiusį keliuką. Vagišiui taip pavyko atsikratyti persekiojančių pareigūnų su automobiliais, tačiau iš sraigtasparnio jis ir toliau buvo stebimas.

Netrukus vogto BMW degalai baigėsi ir Lietuvos pilietis, palikęs vogtą brangų visureigį pamiškėje, bandė toliau bėgti pėsčias.

Tačiau toli vagišius nepaspruko. Čekijos pareigūnai su šunimis jį sučiupo miške.

Čekijos policijos atstovė spaudai Marcela Pucelikova teigė, kad automobilio vagis turėjo vogtus lietuviškus asmens dokumentus.

Tačiau netrukus pavyko nustatyti ir tikrąją vyro tapatybę. Paaiškėjo, kad jis 34 metų Lietuvos pilietis, ne kartą gimtinėje teistas už automobilių vagystes.

Jį ketinama perduoti Vokietijos teisėsaugai. Kol kas Čekijoje saugomas ir Vokietijoje pavogtas visureigis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius