-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Grupė „4FUN“ Gatvės muzikos dieną dalyvaus kaulų čiulpų donorystės akcijos „Būk geras!” renginyje „Būgnai už gyvybę“ (video)

Šeštadienį, gegužės 1 d., grupė „4FUN“ prisijungs prie kaulų čiulpų donorystės akcijos „Būk geras!“ organizuojamo renginio „Būgnai už gyvybę“ ir surengs gyvą akustinį koncertą „Boom Boom Terasoje“ (Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejaus kiemelyje, Vilniaus g. 41, Vilnius).
Grupė „4FUN“
Grupė „4FUN“ / Dainiaus Labučio/„Scanpix“ nuotr.

Siųsk savo grupės pristatymą Gatvės muzikos dienai ir laimėk „Tamstos“ prizus.

Renginio metu visi geros valios žmonės bus kviečiami tapti kaulų čiulpų donorais.

„Gatvės muzikos dienoje bet kuriuo atveju būtume dalyvavę, – sako grupės lyderė Julija Ritčik, – tai labai smagi šventė, pripildanti Lietuvos miestų gatves muzikos garsų ir suteikianti kiekvienam žmogui galimybę ne tik pasiklausyti įvairiausios muzikos, bet ir pačiam tapti muzikantu bei kūrėju. Tačiau šiemet ypatingai džiaugiamės, galėdami savo muzikavimą skirti svarbiai akcijai ir prisidėti prie kaulų čiulpų donorystės agitavimo kampanijos. Jau keleri metai esu neatlygintina kraujo donorė, tad dabar apsisprendžiau tapti ir kraujo čiulpų donore.“

Kraujo čiulpų donoru ketina tapti ir grupės „4FUN“ būgnininkas Laimonas Staniulionis. Renginio programoje jis pasirodys ne tik su grupe, bet ir renginio „Būgnai už gyvybę“ vadovo kompozitoriaus, multiinstrumentalisto Tomo Dobrovolskio perkusijos projektuose.

„Akcija „Būk geras“ yra labai svarbi – bet kuris tapęs donoru gali išgelbėti kito žmogaus gyvybę. O nuo žingsnio donorystės link mus dažnai skiria tik informacijos ir laiko stoka. Tad labai smagu, kad ir savaime šaunios Gatvės muzikos dienos veikla plečiasi ir susijungia su kitomis svarbiomis akcijomis – šiuo atvėju gyvybiškai svarbiomis tiesiogine žodžio prasme,“ – sako „4FUN“ lyderė Julija.
 

VIDEO: Bugnai uz gyvybe

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius