Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 12

Inga Jankauskaitė: man seksualiausias vyras – Donatas Katkus

LNK „Žvaigždžių duetų“ vedėja Inga Jankauskaitė sako, kad šiemetiniai „Duetai“ labai spalvingi ir juose yra visko – nuo ašarų iki juoko. Savo simpatijų Inga neslepia Mariaus ir Irūnos porai, o tai pat prisipažįsta, kad mielai kurį vakarą pasėdėtų komisijos nario kėdėje.
Laidos vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius
Laidos vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Iš TV ekrano susidaro įspūdis, kad jūsų gyvenime – naujas etapas: vedate laidas, bet nebedainuojate. Ar padarėte pertrauką?

Iš tiesų daug kam atrodo, kad TV yra visas gyvenimas. Ir jei tavęs ten nėra, reiškia, tavęs nėra visai. Televizija mano gyvenime užima vos dešimt procentų, visa kita – teatras, koncertai, repeticijos, albumo įrašai. Mano romansai niekur nedingo. Jau baigiau įrašyti albumą, jame keliolika rusiškų romansų. Dabar darbas perduotas leidybos kompanijai. Albumas turėtų vadintis „Rusiško romanso interpretacija“. Nemanau, kad reikia kur nors skubėti, dažnai daugelis dalykų atsiranda per anksti, nes per vėlai – negali būti. Prieš keletą metų turėjome koncertinę programą iš pirmųjų „Žvaigždžių duetų“ su Česlovu Gabaliu, bet reikia suprasti, kad kai kurie dalykai gyvenime yra baigtiniai. Nemėgstu spekuliacijų, be to, veiklos motyvas turi būti ne pinigai, o noras kurti.

Ar stebėdama „Duetų“ poras, nenorite įsitraukti į projektą?

Šiame projekte jau ketveri metai ir esu įmerkusi ne tik kojas, bet ir rankas, todėl retai kada poroms pavydžiu. Kad kiekvieną kartą paruoštum numerį, turi įdėti pastangų, darbo, idėjų! Nesunku savyje surasti jėgų pasirodyti puikiai vieną kartą, bet šis projektas tęsiasi vos ne pusę metų. Tada visiškai pasikeičia tavo gyvenimas ir jo tempas. Be to, kiekvienas Lietuvos gyventojas įgauna teisę tave komentuoti. O su tuo susitaikyti žmogui iš šalies sunkoka. Be to, tarp dueto turi įvykti chemija, kad ir kokie talentingi atskirai partneriai bebūtų.

Šį sezoną turite savo favoritų...

Jau eteryje esu prisipažinusi, kad šį sezoną negaliu būti objektyvi Mariaus Jampolskio ir Irūnos porai. Girdžiu jų siunčiamą žinutę. Be to, judviejų pasirodymai – su humoro jausmu. Kai viskas daroma rimtu veidu, tada šiek tiek liūdna. Svarbiausia, kad duetas jaustų dalyvavimo malonumą, kad konkurencija būtų variklis, o ne gniuždantis stabdys.  „Žvaigždžių duetai“  tuo ir nuostabūs ,kad gali patirti pačią įvairiausią nuotaikų skalę – ir susigraudinti klausant  Mariaus su Irūna romanso, ir kvatotis  kalbant su  Katkumi. Man jis – seksualiausias vyras Lietuvoje! (juokiasi)

Ar nenorėtumėte pasėdėti kurį vakarą komisijoje?

Labai! Bet, kiek žinau, daug kas norėtų. Žavu yra turėti drąsos, išminties ir jėgų  pasakyti, ką galvoji ir nesukti dėl to smegenų, kas bus. Komisijos narys turi būti ne tik įdomus, charizmatiškas, bet ir geras pedagogas. Reikia žinoti, kada parašyti dešimtuką, kad motyvuotum dirbti, ir kada spirti į užpakalį, kad pora pakiltų į dangų.

Jūs taip drąsiai prabilote apie savo mėgstamą porą. Nebijote būti apkaltinta šališkumu?

Aš mielai patylėčiau, bet laida labai ilga! (kvatojasi). Aš iš principo esu šališka, nes sergu už kiekvieną porą ir kiekvienos poros balą. Nors, kita vertus, negali tikėtis dešimtuko vien dėl to, kad esi. Reikia dirbti.

Jūs su Rolandu Vilkončiumi neišskiriami ne tik per „Žvaigždžių duetus“, bet ir per kitus TV renginius. Ar tarp jūsų jau įvyko chemija?

Rolandas mano gyvenime tapo pastovus dydis, savaime suprantamas, toks kaip mama, tėtė ar sūnus. Jis stabilus, su juo lengva, juo pasitikiu. Sakau taip ne dėl to, kad privalau jį girti, o dėl to, kad jis vienas tų žmonių, į kurį gali atsiremti.

Tai geriausias Jūsų gyvenimo duetas?

Gyvenimas ir scena mano gyvenime nieko neturi bendra.

Ar išgirsime jus dainuojančią per „Žvaigždžių duetus“ kokia nors ypatinga proga?

Atsakysiu taip, kaip teisinasi visi, nedalyvaujantys „Eurovizijoje“: šiemet neturiu dainos!

„Žvaigždžių duetai“, skirti Šv. Valentino dienai – šeštadienį 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius