Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaižiūnų poligone medžiotojai ir kariai varžysis šaudymo turnyre

Šeštadienį Lietuvos kariuomenės Gaižiūnų poligone, Rukloje, Jonavos raj., vyks šaudymo varžybos Krašto apsaugos ministro taurei laimėti. Dalyvauti varžybose pakviesti Lietuvos medžiotojai, Vidaus reikalų, Teisingumo ministerijų ir joms pavaldžių institucijų, Valstybės sienos apsaugos tarnybos darbuotojai, krašto apsaugos sistemos kariai ir tarnautojai.
Šaudymo mokymai Kazlų Rūdos poligone
Šaudymo mokymai / Alfredo Pliadžio nuotr.

Varžybų tikslas – skatinti visuomenę daugiau domėtis Lietuvos krašto apsaugos aktualijomis, aktyviau dalyvauti Lietuvos kariuomenės ir Šaulių sąjungos veikloje, įsitraukti į bazinius karinius mokymus ir kitas Krašto apsaugos sistemos vykdomas karinio rengimo programas.

Varžybų dalyvių ir svečių laukia ginkluotės ekspozicijos, parodos apie Lietuvos kariuomenę, kareiviška košė ir arbata. Jaunieji renginio svečiai galės išmėginti rankos taiklumą šaudydami į taikinius iš orinių šautuvų. Taikliausiems šauliams bus įteikta Krašto apsaugos ministro taurė, Kariuomenės vado prizai ir diplomai.
 
Šauliai rankos taiklumą galės išbandyti atskirose grupėse pagal naudojamų ginklų rūšis: pistoletinių, lygiavamzdžių, snaiperinių ir graižtvinių ginklų rungtyse.

Šiose šaudymo varžybose savo taiklumą išbandys  per 100 dalyvių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius