-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

JAV pristatytas specialiai moterims sukurtas pistoletas

Neseniai Teksase (JAV) pasibaigusioje parodoje „NASGW Expo“ buvo pristatytas specialiai moterims sukurtas pistoletas. Jo gamintojai teigia, kad ginklas ne tik nudažytas moterims labiau patiksiančiomis spalvomis, bet jame įdiegta ir techninių sprendimų, moterims leisiančių išspręsti galimas problemas.
Moterims sukurtas pistoletas
Moterims sukurtas pistoletas / Stop kadras iš vaizdo medžiagos

Jau keturiasdešimtą kartą vykusioje parodoje „NASGW Expo“ (angl. – „Annual National Association of Sporting Goods Wholesalers Expo“) specialiai moterims sukurtą ginklą pristatė kompanija „EAA Corp“. Kaip teigia jos atstovai, visų pirma specialiai moterims sukurtame pistolete palengvintas jo užtaisymas.

Užtaisymo problemą galima būtų išspręsti nuolatinėmis treniruotėmis, tačiau kompanija teigia, kad dabar ginklo pirkėjoms to neprireiks. Pistolete įdėta lengvesnė spynos spyruoklė ir tai moterims turėtų patikti.

Taip pat lengviau, nei kituose ginkluose, spaudžiasi ir nuleistukas. Pats ginklas irgi yra lengvesnis, kiti to paties tipo pavyzdžiai.

Ginklas dar nėra iki galo užbaigtas. Parodoje jis pristatytas tam, kad gavus lankytojų atsiliepimus, būtų galima įdiegti kitų patobulinimų prieš tiekiant jį į prekybą.

Kompanija tikisi, kad lengviau valdomas ginklas, nudažytas įvairiomis ryškiomis spalvomis, patiks moterims ir bus populiarus.

VIDEO: JAV pristatytas specialiai moterims sukurtas pistoletas ir rankinė ginklui

Toje pačioje parodoje kompanija pristatė ir kitą moterims skirtą produktą – rankinę su specialiu skyriumi pistoletui. Ginklą galima patogiai išsiimti rankinę nešiojantis ir ant kairiojo, ir ant dešiniojo peties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius