Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keliuose į Kijevą – kontrolės postai: laukiama diversantų ir „tituškų“

Ukrainos teisėsauga baiminasi, kad rusų diversantų organizuojamos riaušės iš pietų ir rytų Ukrainos gali persimesti į sostinę Kijevą. Prie įvažiavimų į Kijevą įrengti kontrolės postai, milicija tikrina informaciją, kad į miestą skverbiasi ne tik diversantai, bet ir „tituškos“.
Kontrolės postas prie Kijevo
Kontrolės postas prie Kijevo / racurs.ua nuotr.

Vidaus reikalų ministerijos nurodymu prie įvažiavimų į Kijevą įrengti devyni kontrolės punktai.

Zn.ua praneša, kad pareigūnai daugiausia tikrina automobilius su Rusijos, vakarinių ir pietinių Ukrainos regionų numeriais.

Apie tai spaudos konferencijoje paskelbė Vidaus reikalų ministerijos (VRM) atstovas Sergejus Boiko.

„Nuo balandžio 28 dienos mes sustiprinome viešosios tvarkos apsaugą prie įvažiavimų į Kijevą. Pagrindiniai yra devyni kontrolės punktai, bet yra ir mažesnių tose gatvėse, kuriomis galima įvažiuoti į Kijevą“, – sakė S.Boiko.

Tokių saugumo priemonių imtasi gavus informacijos, kad į Kijevą atvyko ar netrukus rengiasi prasiskverbti rusų diversantų grupės.

VRM atstovas pabrėžė, jog tokių saugumo priemonių imtasi gavus informacijos, kad į Kijevą atvyko ar netrukus rengiasi prasiskverbti rusų diversantų grupės.

Tuo tarpu Kijeve bei priemiesčiuose milicija krečia viešbučius, hostelius ir nuomojamus butus tikrindama informaciją, jog į miestą plūsta „tituškų“ gaujos. „Tituškomis“ pramintus chuliganus bei sportininkus nuverstojo prezidento Viktoro Janukovyčiaus režimas naudojo kovai su Euromaidano protestuotojais.

S.Boiko teigė, kad milicija turi žinių, jog mieste pasirodė įtartinos sportiško sudėjimo jaunų žmonių grupės.

„Mes turime informacijos, jog Kijeve ir Kijevo apylinkėse apsigyvena kažkokie įtartini žmonės, šią informaciją tikriname“, – sakė S.Boiko.

Antradienį laikinasis Ukrainos prezidentas Oleksandras Turčynovas šaukia uždarą Aukščiausiosios Rados posėdį, į kurį kviečiami atvykti visi deputatai be išimties. „Posėdyje bus pristatyti antiteroristinės operacijos rytų ir pietų Ukrainoje rezultatai bei priimti Ukrainos saugumui svarbūs sprendimai“, – praneša Ukrainos prezidento spaudos tarnyba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius