Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 28 /15:18

Nuo paliaubų Donbase pradžios Ukrainos kariai buvo apšaudyti apie 3500 kartų

Nuo paliaubų pradžios Donbase Rusijos kariai ir Maskvos remiami smogikai apšaudė Ukrainos antiteroristinės operacijos (ATO) pajėgas apie 3500 kartų, praneša naujienų agentūra „Unian“. Tokį skaičių penktadienį savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė grupės „Informacinis pasipriešinimas“ koordinatorius Dmitrijus Tymčukas. Penktadienį Rusijos atstovas ESBO taip pat pareiškė, kad Ukraina neva planuoja vykdyti karinę Donbaso apsišaukėliškų respublikų blokadą, tačiau šiems Kijevo planams Maskva pasipriešins.
Ukrainos kariai Delbacevo mieste
Ukrainos kariai Delbacevo mieste / AFP/„Scanpix“ nuotr.

15:18 val. Rusijos atstovas ESBO: nelesime vykdyti Donbaso karinės blokados

Rusijos atstovas Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijoje (ESBO) Andrejus Kelinas pareiškė, kad Donbasui neva gresia karinė blokada, tačiau Kremlius jai neleis įvykti, praneša naujienų svetainė mk.ru.

„Mes neleisime pasikartoti Donbaso karinei blokadai“, – teigė A.Kelinas ir pridūrė, kad Ukrainos centrinė valdžia neva jau yra paskelbusi šiam regionui „ekonominę blokadą“.

Rusijos atstovas turėjo omenyje Kijevo sprendimą nebemokėti socialinių išmokų prorusiškų teroristų kontroliuojamose Donbaso pseudorespublikose gyvenantiems žmonėms.  

Nuo paliaubų pradžios Ukrainos kariai apšaudyti apie 3500 kartų

Jo teigimu, vien per trečiadienį ir ketvirtadienį Ukrainos kariai buvo apšaudyti 50 kartų.

Granitovo rajone Donecko srityje Rusijos kariai ir jų parankiniai penktadienio rytą bandė veržtis Starognatovsko kryptimi, bet juos sustabdė ATO pajėgos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius