Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos atsakas: Sirijoje dislokuos zenitinių raketų kompleksą S-300

Rusija stengsis užtikrinti kovinėse operacijose Sirijoje dalyvaujančių oro pajėgų saugumą, todėl vienoje karinėje bazėje bus dislokuotas zenitinių raketų kompleksas S-300, trečiadienį pareiškė prezidentas Vladimiras Putinas, reaguodamas į ankstesnę dieną įvykusį incidentą, kai Turkija numušė vieną Rusijos karo lėktuvą prie sienos su Sirija.
S-300 raketinė sistema
S-300 raketinė sistema / wikipedia.com nuotr.

„Kalbant apie skrydžių saugumo užtikrinimą per mūsų kovines operacijas Sirijoje, vakar paskelbtų pasiūlymų nepakanka. Mes tai jau ryte aptarėme su Gynybos ministerija, – žurnalistams sakė V.Putinas. – Mūsų oro pajėgų bazėje Sirijoje bus dislokuotas oro erdvės gynybos kompleksas S-300. Tikiuosi, kad tai kartu su kitomis priemonėmis, kurių imsimės, pakaks skrydžių saugumui užtikrinti.“

„Noriu pasakyti, kad mes, be abejo, kuo rimčiausiai vertinsime tai, kas įvyko, o visi mūsų ištekliai bus naudojami saugumui užtikrinti“, – pabrėžė jis.

„Islamo valstybė“, su kuria besiskelbia kovojanti Rusija neturi aviacijos, o šios raketinės sistemos skirtos siųsti raketas „žemė-oras“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius