Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donbaso „mirties žemėlapis“, kuriame žymimos teroristų žvėriškumų vietos

Ukrainos saugumo tarnybos vadovas Markijanas Lubkivskis pareiškė, kad yra pradėtas sudarinėti vadinamasis „mirties žemėlapis“, kuriame bus pažymėtos prorusiškų teroristų Donbase įkurtos koncentracijos stovyklos, kankinimų vietos ir masinės kapavietės, rašo naujienų svetainė zn.ua.
Rytų Ukrainos „mirties žemėlapis“
Rytų Ukrainos „mirties žemėlapis“ / unian.net nuotrauka
Temos: 2 Ukraina Terorizmas

M.Lubkivskis paminėjo, kad žemėlapyje bus matomos tos Luhansko ir Donecko srities vietos, kuriose teroristai vykdė nusikaltimus žmoniškumui. Žemėlapio sudarymui bus panaudota iš įvairių šaltinių surinkta informacija, taip pat remiamasi vietos gyventojų liudijimais ir nuotraukomis, darytomis iš kosmoso.

Pranešama, kad žemėlapyje jau pažymėtos 26 vietos, kuriose įkurti nelegalūs kalėjimai, kankinimų ir sušaudymų vietos, koncentracijos stovyklos ir masinės sušaudytų civilių gyventojų ir Ukrainos karių kapavietės.

Pranešama, kad žemėlapyje jau pažymėtos 26 vietos, kuriose įkurti nelegalūs kalėjimai, kankinimų ir sušaudymų vietos, koncentracijos stovyklos ir masinės sušaudytų civilių gyventojų ir Ukrainos karių kapavietės.

M.Lubkivskio turimomis žiniomis, Luhanske, Slovjanske ir Krasnyj Limano, Charcizko bei Telmanovo apylinkėse aptiktos vietos gyventojų masinės kapavietės. Snižnėje, Dmitrovkoje, taip pat prie Ilovaisko, Nikišino ir Telmanovo rajonuose atrastos ir masinės Ukrainos karių kapavietės.

Teroristų įkurtos koncentracijos stovyklos ir kankinimo vietos buvo atrastos Slovjanske, Kramatorske, Horlivkoje, Donecke, Makijivkoje ir šalia Šachtarsko.

„Žemėlapyje pavaizduoti du koridoriai, kuriais buvo gabenami žuvę Rusijos kariai. Vienas jų ėjo per Krasnyj Lučo, Antracito ir Sverdlovsko gyvenvietes. Antrasis (koridorius) ėjo per Luhanską, Izvarino pusės link“, – tikino M.Lubkivskis.

Aukštos raiškos Rytų Ukrainos „mirties žemėlapį“ galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius