Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainiečių žurnalistų versija: atsakomybė už kritusius nuo snaiperių kulkų Maidane tenka Vladimirui Putinui ir Rusijos snaiperiams

Portalas ukrnews24.com skelbia versiją, kad Maidano protestuotojai nuo snaiperių kulkų krito vykdant Rusijos prezidento Vladimiro Putino įsakymą. Skelbiama, kad Mežigorjėje, kur stovi pabėgusio prezidento Viktoro Janukovyčiaus rezidencija, buvo rasti tai įrodantys dokumentai, kurie bus perduoti teisėsaugos organams.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / Kadras iš filmuotos medžiagos

Apie dokumentus pranešę protestuotojai atsisakė būti įvardyti, prabilo portalui ELISE.COM.UA.

Portalas ukrnews24.com cituoja anonimu norėjusį likti pašnekovą:

„Neturiu teisės nei teisti, nei tvirtinti, kad V.Putinas nurodė žudyti žmones Maidane, tai – teisėsaugos darbas. Mes atiduosime rastus dokumentus į jos rankas.

Neturiu teisės nei teisti, nei tvirtinti, kad V.Putinas nurodė žudyti žmones Maidane, tai – teisėsaugos darbas.

Radome įrodymų, kad Kijevo Instituto gatvėje veikė maždaug 35 rusų snaiperiai. Hruševskio gatvėje jų buvo dar septyni.

V.Janukovyčius žinojo, kad Maidane buvo rusų kariškių, negalėjo pasipriešinti, nes rusų kariškių jis negalėjo kontroliuoti. V.Janukovyčius keletą kartų norėjo siekti kompromiso, bet tuomet staiga Maidane kildavo susirėmimai ir nuo snaiperių šūvių žūdavo žmonės.

V.Putinas nenorėjo paliaubų – tai patvirtina mūsų rasti dokumentai, kuriuose yra grasinimų. Šie dokumentai taip pat neturi jokių atpažinimo ženklų, tačiau mes neabejojama, kad jie rašyti Kremliuje. Juose buvo nurodoma, jog V.Janukovyčius neturi žengti nė vieno žingsnio agal. Dokumentai rodo, kad V.Janukovyčių bet kuriuo atveju Rusija apsaugotų, bet jis neturi teisės eiti į kompromisus. Iš dokumentų galima spręsti, jog V.Putinas paniškai bijojo, jog V.Janukovyčius atsitrauks ir bandys susitarti su opozicija, kurią, V.Putino manymu, kontroliuoja JAV ir ES.

Mes taip pat radome V.Janukovyčiaus Regionų partijos narių užrašus, kuriuose teigiama, jog V.Janukovyčius turi kažką itin svarbaus papasakoti.

Galiausiai V.Janukovyčius pabėgo į Rusiją, kur yra atidžiai prižiūrimas, kad tik nepravertų burnos.

Mūsų rasti dokumentai, kurie rodo, jog V.Putinas kaltas dėl Maidano žmonių mirčių, bus perduoti teisėsaugos organams.

Noriu pridurti, kad radome ir telefonų. Tokių nesu matęs niekada gyvenime. Jie neturi logotipo, markės ir modelio. Mes juos taip pat perduosime pareigūnams“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius