Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos specialiųjų pajėgų žvalgybos pareigūnas prašo: liaukitės mus išdavinėti, kai mes einame valyti šalies nuo „žalumos“

Vis daugiau pareigūnų Ukrainoje prabyla, kad šalies ginkluotosiose pajėgose esama išdavikų. Ukrainos specialiųjų pajėgų žvalgybos pulkininkas leitenantas pareiškė, kad išdavikai yra užėmę aukštas pareigas ginkluotosiose pajėgose, rašo naujienų agentūra „Unian“.
Ukrainos kariai
Ukrainos kariai / „Scanpix“ nuotr.

Anonimu norėjęs išlikti pulkininkas leitenantas hromadske.tv sakė, kad informacija apie Ukrainos karinius veiksmus nutekinama generalinio pajėgų štabo lygmenyje.

„Mes einame į žvalgybą – mus išduoda, patenkame į pasalą! Kas už tai atsakingas...? Mes nežinome. Todėl ir patiriame tiek daug nesėkmių. Noriu atvirai jums pasakyti – mus parduoda už kapeikas! Mums duoda užduotį, mes ją vykdome, tačiau netenkame savo žmonių. Kodėl būna taip, kad mūsų jau laukiama? Nepardavinėkite mūsų, kai einame į žvalgybą. Neišduokite mūsų, kai einame valyti nuo „žalumos“. Neišduokite mūsų!“, – prašė pareigūnas.

VIDEO: Ukrainos pareigūno kreipimasis

Šią savaitę Karinių ir politinių tyrimų centro vadovas Dmitrijus Tymčukas pareiškė, kad teroristai, kurie birželio 14 d. numušė prie Luhansko artėjusį lėktuvą Il-76 su 49 kariškiais, informaciją apie jį gavo iš išdavikų.

Apie galimą išdavystę Ukrainos karinėse pajėgose buvo prabilta ir šeštadienį. Dniepropetrovsko srities nacionalines gynybos štabo personalo vadovas Jurijus Bereza sakė, kad „šių didvyrių mirtis – išdavystės pasekmė“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius