Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 06 /18:00

Dėl gedimo dalis Kauno buvo likusi be elektros

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad ketvirtadienio popietę Dainavos rajone buvo dingusi elektra. 17:45 val. elektros tiekimas buvo atnaujintas, žmonės vėl grįžo prie įprasto ritmo.
Panorama nuo Aleksoto apžvalgos aikštelės
Kauno panorama / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip BNS informavo „Lesto“ atstovas Ernestas Naprys, įvyko kol kas nenustatytas gedimas elektros pastotėje.

„Maždaug 16.15 val. įvyko dar nenustatytas avarinis gedimas, dėl kurio atsijungė transformatorių pastotė ir dėl to elektros energijos tiekimas sutriko maždaug 5 tūkst. vartotojų Dainavos ir Amalių mikrorajonuose“, – sakė E.Naprys.

Viename iš objektų, kuriame sutriko elektros tiekimas, įsikūrę per kelis šimtus Kauno įmonių, viena radijo stotis. Visų šių įstaigų darbas sutriko.

Pramonės prospekte įsikūrusiame prekybos centre „Maxima“ dėl dingusios elektros evakuoti žmonės, praneša skaitytojai. Elektra buvo dingusi prekybos centre „Prisma“, prekybos miestelyje „Urmas“, „Senukuose“. Studentai informavo, kad elektros tiekimas sutrikęs ir studentų miestelyje.

„Girstučio“ baseine pramogaujantys lankytojai savo pramogas turėjo nutraukti anksčiau nei planuota, nes išsijungė visos pramogų komplekso sistemos, dirbančios nuo elektros tinklo.

Šioje miesto dalyje įvyko ir ne viena avarija, nes neveikė šviesoforai, reguliuojantys eismą.

„Lesto“ atstovas Ernestas Naprys portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad dėl avarinio gedimo 5 tūkst. vartotojų sutrikęs elektros energijos tiekimas, operatyvinės brigados dirba, kad gedimai būtų pašalinti kuo greičiau.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo, kad 17:45 val. elektros tiekimas atnaujinamas, žmonės vėl gali grįžti prie įprasto ritmo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius