2014 05 06

Kauno ženklui – tarptautinis įvertinimas

Šeštą kartą surengtame tarptautiniame reklamos ir marketingo festivalyje „Baltasis kvadratas“ Kauno ženklas buvo įvertintas bronzos medaliu.
Kauno ženklas
Kauno ženklas

Vienu iš svarbiausių rytų Europoje tokio pobūdžio renginių laikomas Minske vykstantis festivalis „Baltasis kvadratas“ šįmet sutraukė reklamos ir marketingo specialistus iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos ir kitų šalių.

Kauno ženklą sukūrusi Lietuvos kompanija „Not Perfect“ festivalyje iš viso iškovojo du bronzos ir vieną sidabro medalį. Grafinio ir komunikacijos dizaino kategorijoje trečioji vieta atiteko būtent Kauno miesto ženklui.

Laikome šį atvejį ypatingai sėkmingo bendradarbiavimo pavyzdžiu

„Mus Kauno ženklo tarptautinis įvertinimas džiugina labiau nei likę verslo sektoriaus laimėjimai. Visi puikiai žinome lietuviško viešojo sektoriaus specifiką su labai daug žmonių, įtrauktų priimant sprendimus, bei bet kokį sprendimą lydinčią kritikos laviną. Laikome šį atvejį ypatingai sėkmingo bendradarbiavimo pavyzdžiu. Be Kauno miesto savivaldybės indėlio nebūtume galėję pasiekti šio rezultato“, - sakė kompanijos „Not Perfect“ vadovas Gytis Giniotis.

Daugiau informacijos apie Kauno ženklą rasite tinklapyje www.kaunasdalinasi.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius