Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 23

Prie Kauno A. Stulginskio mokyklos – modernus sporto aikštynas

A. Stulginskio vidurinės mokyklos-daugiafunkcinio centro auklėtiniai jau džiaugiasi atidarytu universaliu lauko sporto aikštynu. Krepšinis, futbolas, tinklinis, rankinis ir kvadratas – šioms sporto šakoms pritaikytame aikštyne galės sportuoti ne tik moksleiviai, bet ir visi kauniečiai.
Universalus lauko sporto aikštynas
Universalus lauko sporto aikštynas

Vietoje seno sporto aikštyno buvo įrengta specialia dirbtine danga išklota futbolo ir krepšinio aikštelė, visa teritorija apjuosta tvora, įrengtas apšvietimas. Tvarkymo darbai buvo pradėti šių metų vasarą. Pasak A. Stulginskio mokyklos direktoriaus pavaduotojo ūkio reikalams Justino Barščio, 40 metrų ilgio ir 20 metrų pločio aikštelę lengva transformuoti ir pritaikyti įvairioms sporto šakoms.

„Dainavos rajonas yra vienas iš gausiausiai apgyvendintų miesto mikrorajonų, kuriame nemažai jaunimo ir aktyviai laisvalaikį mėgstančių žmonių. Todėl atnaujintoje sporto bazėje galės sportuoti ne tik mokyklos mokiniai, bet ir aplinkinių namų gyventojai“, – teigė LR Seimo narė Orinta Leiputė.

Pamokų metu sporto aikštyne bus vedami fizinio lavinimo užsiėmimai, vėliau sportuoti galės ateiti visi norintys“, – pabrėžė J. Barštys.

„Pamokų metu sporto aikštyne bus vedami fizinio lavinimo užsiėmimai, vėliau sportuoti galės ateiti visi norintys“, – pabrėžė J. Barštys.

„Aikštelė pritaikyta judrioms sporto šakoms tokioms kaip krepšinis, mini futbolas ar kvadratas. Iš tiesų pastebime vis daugiau vaikų, turinčių laikysenos ir kitų sveikatos problemų, tad judrieji žaidimai jiems tik į naudą. Tikimės, jog ateityje tokio tipo aikštynų mieste tik daugės“, – pabrėžė Kauno miesto tarybos narys Gediminas Budnikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius