Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 02

„Kino pavasario” žiūrovui – kelionės scenarijus pagal filmą „Savaitgalis Paryžiuje”

Tarptautinis Vilniaus kino festivalis „Kino pavasaris“ kasmet apdovanoja už filmus balsavusius ir padėjusius išrinkti žiūroviškiausią festivalio filmą. Šiais metais burtų keliu išrinktas nugalėtojas galės praleisti dvi dienas bene romantiškiausiam pasaulio mieste – Paryžiuje.
Eifelio bokštas Paryžiuje
Eifelio bokštas Paryžiuje / R.Trukanavičiūtės nuotr.

„Gražus sutapimas yra tai, jog prizas būtent kelionė į Paryžių ir vienu žiūrimiausių festivalio filmų tapo „Savaitgalis Paryžiuje”. Laimėtojas galės pamatyti visas filme užfilmuotas romantiškojo miesto vietas savo akimis”, – džiaugiasi festivalio direktorė Vida Ramaškienė.

Per dvi festivalio savaites Vilniuje ir Kaune „Kino pavasaris“ gerbėjams parodė 249 filmus. Festivalio uždarymo ceremonijos metu paaiškėjo, kas tapo šių metų festivalio žiūrovų favoritu – tai režisieriaus Hany Abu-Assado filmas „Omaras“. Šiai juostai atiteko žiūrovų simpatijų prizas.

Audriaus Solomino nuotr./Pavadinimas
Audriaus Solomino nuotr./Pavadinimas

Gražus sutapimas yra tai, jog prizas būtent kelionė į Paryžių ir vienu žiūrimiausių festivalio filmų tapo „Savaitgalis Paryžiuje”. Laimėtojas galės pamatyti visas filme užfilmuotas romantiškojo miesto vietas savo akimis.

Burtai lėmė, jog meilės miestą ir menų meką aplankys 26 metų Alina. Ji, kartu su beveik 24 tūkstančiais žiūrovų, „Kino pavasario“ festivalio metu balsavo už labiausiai patikusį filmą.

„Dreifavimas“ pavadinimą lapelyje įrašiusi mergina nesitikėjo, jog netrukus ji ir jos pasirinktas artimas žmogus ruošis puikiam savaitgaliui – skris į Prancūzijos sostinę Paryžių ir praleis čia dvi naktis.

Loteriją Vilniaus tarptautinis festivalis „Kino pavasaris“ organizavo kartu su oro linijų bendrove „Air Lituanica” ir kelionių organizatoriumi „Carlson Wagonlit Travel“. Žiūrovai festivalio filmus galėjo vertinti ne tik kino salėse, internetu, bet ir išmaniojoje programėlėje.

Audriaus Solomino nuotr./Pavadinimas
Audriaus Solomino nuotr./Pavadinimas

Festivalio organizatoriai jau ruošiasi 20-tajam, jubiliejiniam, festivaliui, kuris vyks 2015 m. kovo 19 – balandžio 2 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius