-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 03 08

Moters dienos proga festivalio „Kino pavasaris“ bilietai moterims – pigiau

Ilgai lauktą kino maratoną – festivalį „Kino pavasaris“ – tikrieji fanai pradėjo planuoti jau šią savaitę – prekyboje pasirodė festivalio bilietai.
Filmas „Nepaleisk manęs“
Filmas „Nepaleisk manęs“ / Kadras iš filmo

Kovo 8-ąją, Tarptautinę moters dieną, festivalio bilietai kino teatrų kasose moterims kainuoja tik 8 litus. Ketvirtadienį, kovo 11 dieną, Valstybės dienos proga, bilietai į visus lietuviškos programos filmus tiek kino teatrų kasose, tiek internetu kainuos tik 6 litus. Šios akcijos galioja ir abonementams.

„Beveik 67 proc. mūsų festivalio lankytojų yra moterys, todėl pamanėme, kad kovo 8-osios tulpę joms atstos pigesni bilietai į festivalį, – sakė Algirdas Ramaška, festivalio „Kino pavasaris“ vykdantysis direktorius. – Šiemet festivalyje norime, kad kuo daugiau festivalio lankytojų iš naujo atrastų ir pamiltų lietuvišką kiną, todėl tikimės, kad kovo 11-osios proga lietuviai įsigys pigesnius bilietus į lietuviškos programos filmus.“

Šiuo metu kino teatruose „Forum Cinemas Vingis“ bei „Forum Cinemas Akropolis“ galima įsigyti festivalio abonementus, kuriuos artimiausiu metu bus galima iškeisti į konkrečių seansų bilietus.

Kino teatruose „Pasaka“ ir „Skalvija“ galima įsigyti bilietus pagal festivalio repertuarą, į konkrečius seansus. Filmų repertuarą ir seansus rasite www.kinopavasaris.lt.

Bilietus taip pat galima įsigyti internetu www.forumcinemas.lt ir www.bilietupasaulis.lt.

Kainų ribos didžiuosiuose kino centruose yra nuo 10 iki 14 litų, priklausomai nuo dienos meto, o į 3D seansus bilietai kainuos 4 litais brangiau. 5 bilietų abonementas kainuoja 60 litų, o dešimties – 100 litų. Kino teatre „Pasaka“ vieno bilieto kaina – 12 Lt, moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems vieno bilieto kaina – 10 Lt. Perkant 5 bilietų abonementą, vieno bilieto kaina – 10. Kino teatre „Skalvija“ Vieno bilieto kaina – 12 Lt, o moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems bilietas kainuoja 8 Lt, penkių bilietų abonementas – taip pat 50 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius