Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 04

Specialūs „Kino pavasario“ seansai studentams ir senjorams – tik po 8 litus

Festivalis „Kino pavasaris“ šiais metais savo žiūrovams pasiūlys beveik 250 filmų, atrinktų iš geriausių kino festivalių. Už dieninius kino seansus darbo dienomis studentai ir senjorai mokės po 8 litus.
Filmo „Laiškai Sofijai“ premjera festivalyje „Kino pavasaris“
Filmo „Laiškai Sofijai“ premjera festivalyje „Kino pavasaris“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kadaise universitetuose buvome pradėję rodyti specialius kino seansus, todėl pastebėjau, kad studentai žino ir puikiai vertina „Kino pavasario“ filmus, tačiau ne visada yra pajėgūs sumokėti pilną kainą už bilietą. Vedini noro į kino seansus pritraukti kuo daugiau jaunimo, ne tik sumažinome bilietų kainą, bet ir dovanojame penkiasdešimt akreditacijų, su kuriomis studentai filmus galės žiūrėti nemokamai“, – sakė vykdantysis festivalio direktorius Algirdas Ramaška.

Darbo dienomis dieniniuose kino seansuose pigiau galės apsilankyti ne tik studentai, bet ir senjorai.

„Pasistengėme repertuarą sudaryti taip, kad tuo metu būtų demonstruojami jaunimui ir senjorams savo tematika artimi filmai. Dieniniuose seansuose bus galima išvysti populiariausias festivalio kino juostas, „Viasat“ komedijas, trumpametražius filmus bei Lietuvos kūrėjų darbus. Norime, kad tas dvi savaites kino šventę pajustu kuo daugiau vilniečių bei miesto svečių ir visi norintys galėtu pamatyti kuo daugiau pačių geriausių filmų iš viso pasaulio“, – sakė A. Ramaška.

Studentams ir senjorams nuolaidos bus taikomos filmams, rodomiems darbo dienomis nuo 14.00 val. iki 16.30 val., dienos metu planuojami 3-4 kino seansai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius