Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 13

Laivų paradui – ypatingas šventinis fejerverkas

Išskirtinėmis iniciatyvomis gausų – septintąjį „Laivų paradą“ vainikuos vieni įspūdingiausių fejerverkų Klaipėdoje. Tokią dovaną miestui įteiks Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacija.
Laivų paradas Klaipėdoje
Laivų paradas Klaipėdoje / Organizatorių nuotr.

Jau šį šeštadienį, gegužės 14 d., į Klaipėdą pakvies „Laivų parado“ ir Europos jūros dienos renginiai. Nuo ankstaus ryto vyksiančius jūriškus ir pramoginius renginius vainikuos ypatinga Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacijos (LJKKA) dovana – galingas, Kuršių marias apie 22 val. 30 min. nušviesiantis, fejerverkas.

Renginio organizatorių teigimu, fejerverkas bus įspūdingas ir netradicinis. Su muzikine programa suderintas šviesos šou padangėje griaudės apie 5 minutes.

„Akivaizdu, kad šis „Laivų paradas“ išskirtis savo iniciatyvomis ir originaliais renginiais, todėl ir šventinis fejerverkas bus kitoks nei įprastai. Fejerverką šaudysime nuo jūrinės baržos, todėl jis bus puikiai matomas tiek likusiems Klaipėdos pusėje, tiek persikėlusiems į Smiltynę. Tikiu, kad renginio svečiai liks maloniai nustebę“, – sakė šventės organizatoriaus viešosios įstaigos „Klaipėdos šventės“ direktorius Romandas Žiubrys.

Noriai į „Laivų parado“ bičiulių gretas įsijungianti LJKKA, vakaro kulminaciją – fejerverką dovanoja jau penktąjį kartą. Šiais metais fejerverko vertė rekordinė – net 5000 eurų.

Viena svarbiausių šių metų „Laivų parado“ naujienų – renginio svečiai kviečiami vakarinę renginio dalį stebėti iš Smiltynės pusės. Taip tikimasi išspręsti matomumo problemą. Į Smiltynės pusę 21.30 val. kels specialiai užsakytas nemokamas AB „Smiltynės perkėla“ keltas, kuris į Klaipėdą sugrįš po šventinio fejerverko. Persikėlę į Smiltynę ne tik turės daugiau erdvės stebėti visą parado grožį, bet ir bus pavaišinti karšta arbata, kurią išvirs Lietuvos Didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų bataliono kariai, o išdalinti noriai sutiko Klaipėdos laivininkų mokyklos studentai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius