-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rimvydas Valatka: Patriotinis kraujas

Pora anos savaitės įvykių rodo, kad žmonės ir Lietuvoje jau moka linksmintis. Antai kai Vilniaus gatves tarsi metalinė upė kaustė automobilių spūstys, kažkurių metų „Mis Lietuvą“ nuo depresijos spūstyje išgelbėjo mylima muzika ir pokalbiai „non stop“ su mama, draugėmis bei artimaisiais telefonu. O šeštadienį vienoje Vilniaus ligoninių buvo dideliais kiekiais iškilmingai nuleidinėjamas patriotų kraujas.

Kai pagalvoji, tai operacija „Patriotinis kraujas“ yra puikus ir tęstinas sumanymas.

Ne tik todėl, kad žmonių, atėjusių duoti kraujo, kaukolių Lietuvių tautinio jaunimo sąjunga skriestuvu nematavo ir trijų tautininkų rekomendacijų, įrodančių, kad esi patriotas, kurio gyslomis teka švarus kraujas, nereikalavo. Jaunųjų tautininkų ir gydytojų akivaizdoje užteko prisiekti, kad nesi žydras.

Ne tik todėl, kad patriotinį kraują bus leista perpilti net ir kokiam į avariją ar kitą bėdą patekusiam homoseksualui. Ir net ne todėl, kad tūlas J.Panka iškėlė į dienos šviesą kanibalizmu dvokiančią problemą, jog kai kuriose mūsų ligoninėse, – o siaube, – pacientams perpilamas vandeniu atskiestas kraujas.

Visose mūsų menkai perspektyvaus gyvenimo srityse reikėtų surengti bent po vieną patriotinę akciją.

Jau kitą šeštadienį bent viename civiliniame metrikacijos biure būtina surengti akciją „Patriotinės vestuvės“. Kosmopolitizmo virusas lyg kandis graužia gražiausią mūsų tautos dalį – geltonkases mėlynakes lietuvaites tarp 18 ir 33 metų. Kur tai matyta: gimtinėje lietuves fiktyviomis santuokomis sėkmingai medžioja gruzinai, Anglijoje – pakistaniečiai, o vienas graikas klaipėdietę pakabino vienu vieninteliu laišku, ir ta jau nutekėjo į Patrus.

Kiekvienai lietuvei – po patriotą vyrą, ir jokių ten vokiečių, italų, graikų ar arabų! Mūsų kraujas turi būti švarus! Ir tegu patriotinis kraujas bei kiti kūno skysčiai liejasi bei jungiasi laisvai.

Lietuva išgyvena būseną, kai karta nebekeičia kartos. Išeinančią kartą keičia mažiau gausi, prasidėjo depopuliacija, kurios pasekmė – XXI a. pabaigoje šalyje liks tik 1,5 mln. gyventojų. Iš kurių tautininkų gali būti tik koks šimtas ar dar mažiau, nes patriotai, kad ir kaip liūdna, dauginasi kaip pandos, o kai kada ir emigruoja. Kaip ta mergina iš Lazdijų tuoj po Kovo 11-osios nacionalistų eitynių Vilniuje.

Dar šį pavasarį būtina pradėti akciją „Patriotinis vaikas“. Kadangi kas ketvirtas ar penktas lietuvių vaikas gimsta Anglijoje, Velse, Airijoje ir kitur, visas gimdyves prieš pat gimdymą būtina pargabenti į Lietuvą, čia surengti patriotinius gimdymus, kūdikius konfiskuoti Lietuvos Respublikos vardu ir perduoti patriotiniams vaikų namams, kuriuose auklėtojais dirbs Lietuvių tautinio jaunimo sąjungos nariai.

Patriotiniai lietuvių kraujo eritrocitai gali gamintis tik tada, jei lietuvis minta gimtojo sodžiaus kiaulių palendrica, šonine, dešromis, kraujiniais vėdarais ir kindziuku.

Kaip puikiai žinome iš tik kaimą vaizdavusios mūsų literatūros klasikos, patriotiniai lietuvių kraujo eritrocitai gali gamintis tik tada, jei lietuvis minta gimtojo sodžiaus kiaulių palendrica, šonine, dešromis, kraujiniais vėdarais ir kindziuku.

O kuo lietuviai minta dabar? Kas antras priverstas krimsti lenkų išaugintos kiaulienos dešrą. Nes okupantų sugadinti kolchozinio kaimo žmonės piestu stoja prieš tautinės kiaulininkystės plėtrą. Kiaulių skaičius jau siekia tik 50 proc. A.Smetonos laikų Lietuvos kiaulių populiacijos. Vienas toks antikiaulinas net per televiziją pasisakė: grįžo jis iš Airijos, kodėl jam kiaulių srutomis turi smirdėti.

Todėl kad ir kaip nepakiliai tai skambėtų išlavintai patriotinei ausiai, jau artimiausiu metu būtina surengti akciją „Patriotinė kiaulė“. Vietoj teismo sprendimu šalia Kalvarijos aną savaitę uždarytos „Saerimner“ daniškų kiaulių fermos būtina įsteigti šimtus mobilių mažų paršelių fermų. Geriausia – miškuose, kur iki artimiausios į lenkišką kiaulieną įjunkusių nepatriotiškų kaimiečių trobos būtų 25 km.
Jei sugebėsime saugiu atstumu organizuoti patriotiniam kraujui būtinos tautinės kiaulienos gamybą, būsim pajėgūs imtis ir Vytauto Didžiojo didybei prilygstančių žygių.

Pavyzdžiui, surengti akciją „Patriotinės dujos“. Nes kodėl žiemą už rusiškas dujas turime atiduoti po 120 proc. savo algos ar po 200 proc.  pensijos ir, negana to, dar versti savo garsiausią moterų krepšinio trenerį, dabar vaidinantį Seimo pirmininką, veblenti kažką apie tai, kad, jei gerai pavarysim ant Amerikos, tai Kremlius mums galbūt dujas atpigins net 0,0001 procento?

Vyrs prie vyro sutelkim inžinierius patriotus, prijunkim prie kiekvienos mūsų karvės užpakalio ir šiaip orą gadinančių padarų, pavyzdžiui, tunkančių Seimo narių, po tautinę dinamą, ir galėsim deginti savo dujas. Menkas potencialas? Taip aiškina tik Kremliaus pinigus atidirbinėjantys tautos priešai. Antai Naujojoje Zelandijoje karvės kasmet pagamina po 900 tūkst. tonų metano. Tik spėk deginti.

Apskritai, kur pažvelgsi, ten gyvenimas prašosi patriotinių akcijų. Bet šioje vietoje dera sustoti. Mat siūlyti akcijas su žodžiu „patriotinis“ vis dar ne iki galo homogeniškai mūsų valstybei gali būti ir pavojinga.

Pastarųjų ketverių metų įvykiai rodo, kad kiekviena tautininkų akcija sukeldavo analogišką reakciją kiek į rytus nuo Vilniaus. Kas dabar garantuos, kad V.Tomaševskis, kuris viską daro taip pat, kaip G.Songaila ir J.Panka, neprivers Šalčininkų vyr. gydytojo Zbigniewo surengti akciją „Lenkų kraujas“?

Na, su lenkais dar kažkaip susitarsim, juk jie dabar valdžioje, gavo ministro portfelį ir tiek viceministrų kėdžių, jog turi jas skirti net V.Tomaševskio priešams, nes tiek postų lenkai čia neturėjo nuo maršalo E.Rydz-Smiglo laikų.

Tačiau niekas taip greitai ir taip puikiai neprigyja Lietuvoje, kaip patentuotos nesąmonės. Todėl galima neabejoti, kad J.Stalino saulę parvežusio veikėjo anūkas užsimanys akcijos „Socialistinis kraujas“, homoseksualai prieš baisiąsias eitynes Vilniuje pavasarį ims ir nuleis lesbiečių bei gėjų kraują, o Garliava rinks tirštą kaip N.Venckienės neapykanta „Drąsos kelio kraują“ ir pareikalaus jį įstatymiškai atskirti nuo skysto „Pedofilų klano“ kraujo.

Įsivaizduokite lentynas su paketais Kraujo centre: „Patriotinis kraujas“, „Lenkų kraujas“, „Žydų ir karaimų kraujas“„Socialistinis kraujas“, „Drąsos kelio kraujas“, „Elito kraujas“, „Runkelių kraujas“, “Kontrabandininkų kraujo plazma“ ir t. t. Ir verkiančių artimųjų zirzimą chirurgui į ausį po kraupios avarijos, kad šis kelių ereliui ar suteneriui perpiltų tik „Drąsos kelią“, patriotams duotų „Patriotinį“, o prokurorui, teisėjui ar antstoliui – tik „Pedofilų klano“.

Taip eidami tikrai garantuotai turėsime labai daug kraujo, labai mažai patriotizmo ir dar mažiau nei 2,972 mln. Lietuvos. Užtat bus linksma – kaip alaus statinę iš kažkur nudžiovusiame beprotnamyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius