Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 16

15MAX prenumeratoriams – 15min dovana: prašmatni kalėdinė eglė į namus!

Užsidarius biurams ir daugeliui viešųjų erdvių, sukurti Kalėdų jaukumą namie šiemet rūpi labiau negu bet kada anksčiau. Mišku kvepianti, vešli sidabrinė eglė – ar gali būti geresnė Kalėdų puošmena bet kuriuose namuose? Portalas 15min pasirengęs būtent tokią atvežti jums tiesiai į namus!
FB-COver-maxegle
FB-COver-maxegle

Tokios kalėdinės 15min dovanos sulauks 100 skaitytojų, iki gruodžio 15 dienos užsisakiusių metinę išskirtinio turinio 15MAX naujienų prenumeratą. Šviežutėlaites jas pristatysime į bet kurią Lietuvos vietą.

Kartu, tai gali būti dovana mylimam žmogui – nupirkdami jai ar jam 15MAX metinę narystę, bendrus namus papuošite gautąja 1,2–1,4 m aukščio, dailiai suformuota eglute, beliks tik kartu pakabinti žaisliukus. Pasirūpinkite Kalėdomis ir turiningais skaitiniais visus ateinančius metus jau dabar!

KU nuotr./Eglutės
KU nuotr./Eglutės

Su mokamo turinio ženkleliu 15MAX kas mėnesį portalas 15min publikuoja daugiau nei 150 išskirtinio turinio straipsnių, kuriuos rengia 15min žurnalistai ir išoriniai autoriai, pristato „The Atlantic“, „Foreign Affairs“, „Fast Company“, „Quartz“, „Inc.“, „MIT Technology“, „New Scientist“, „New York Magazine“, „Psychology Today“, „Rolling Stone“, „The Diplomat“ ir kitų partnerių straipsnius lietuvių kalba.

Tarp išorinių autorių, kurie kuria išskirtinį turinį 15MAX, garsūs veidai ir įtakingos asmenybės: knygų ir dokumentinių filmų autorius Ignas Staškevičius, politikos apžvalgininkas Tomas Janeliūnas, Šveicarijos lietuvių aktyvistė Milda Matulaitytė-Feldhausen, aktorė Aistė Diržiūtė, Pietryčių Azijos kelionių ekspertė, rašytoja Eglė Šimkevičiūtė-Kulvelis, krepšinio ekspertas Domas Kamandulis, politikos ir lietuviškų startuolių analitikas Eimantas Norkūnas.

Narystę užsisakyti galite čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius